Aviseringar
Rensa alla

uppror mot reglerna


Ämnesstartare

Temas:

står quotat i inlägget ett exempel

m33lis berättelse är irrelevant då det först och främst är m33lis och för det andra så verkar det ha varit befogat även om bestraffningen justerades.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rejmond D Röjter:

Sluta misshandla mitt psyke![cry]

[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Man måste ha diktatur på forum. Lagen säger att vi är ansvariga att se till att inlägg som utgör hets mot folkgrupp osv tas bort.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det här är vad som gäller:

För att bli medlem måste reglerna accepteras och följas. Dessa är bland annat:

"§1. Ungdomar.se är en privat internetsajt /.../ Ungdomar.se strävar efter att hålla en hög och seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Dessa regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§15. Om en registrerad användare inte följer reglerna förbehåller Ungdomar.se undantagslöst att vidta de åtgärder Ungdomar.se finner lämpliga.

§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.

§17. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att upphäva din registrering av godtycklig anledning, med eller utan föregående varning eller information. Blir din användare avstängd (bannad) får en ny användare inte skapas. Det är inte heller tillåtet att ha mer än en användare på sajten, upptäcker vi att flera användare ägs av samma person raderas alla utom det mest aktiva .

§20. Ungdomar.se står ej skadeståndsansvariga på grund av förlorat material som skrivna meddelande, texter eller uppladdade filer.

§21. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar eller tillägg till ovanstående reglerna. Om så sker kommer dessa nya regler presenteras automatiskt vid nästa inloggning."

Missbruk från andra medlemmar rapporteras med anmäl-knappen.

Om varningar:

På sidan om varningar står det

"En moderator eller administratör anser att du har gjort dig förtjänt av en varning för dåligt uppförande på Ungdomar.se. /.../ För att diskutera din varning hänvisar vi till den moderator eller administratör som utfärdat din varning."

Övriga synpunkter på moderering kan lämnas här:
http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=184042

Tråd låst med ovanstående hänvisning.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst


   
SvaraCitera