Forumet - uppsöka läkare?

uppsöka läkare?

755 0 20
några gånger i månaden, kanske varannan vecka eller så, så får jag liksom extrema stickningar i magen precis ovanför livmodern.. De känns liksom som stickningar och pågår bara i några sekunder, sedan går det över men jag måste vara försiktig för då kanske de kommer tillbaka. Den smärtan går inte att beskriva ibland har det varit så smärtsamma att jag stönar.

Min fråga är om jag behöver gå till doktorn för det här?
det pågår liksom några gånger i månaden varannan vecka och så. Det har pågått i nästan ett halvår! Jag har gått till skolsköterskan och hon sa att jag skulle kolla om det berodde på ägglossningen/mensen och om det hade något mönster. Men om det inte hade det så skulle det inte vara något farligt.

Men jag menar det kan ju inte hålla på såhär hela tiden och det har ju inte gått bort![surprised]

Spana också in:

lovely1:

men fan seriöst nu då!


hatsumi:

kan ju vara cystor på äggstockarna. det är väl enklast, bäst och känns tryggast för dig själv om du helt enkelt går till en läkare och utreder det? det gör ju ingen skada att kolla för säkerhetens skull, förutom att du blir typ 250:- fattigare.


hon svarade ju seriöst[confused]

dessutom vet nog ingen här ngt mer än vad din skolsköterska gör
lovely1:

några gånger i månaden, kanske varannan vecka eller så, så får jag liksom extrema stickningar i magen precis ovanför livmodern.. De känns liksom som stickningar och pågår bara i några sekunder, sedan går det över


Hade så förut, när jag hade en cysta på äggstocken. Man stod i matkön och så ba högg det till som tusan, var tvungen att luta mej framåt ibland. Det blev värre ju längre tiden gick [smile]