Forumet - uppträda-rodnad.

uppträda-rodnad.

524 1 4

Det är så här. Jag uppträder rätt mycket men när jag blir nervös och fylld med adrenalin så uppstår stora röda fläckar på min bröstkorg, mina axlar,halsen och kinderna. Detta är otroligt jobbigt för jag blir så varm och rodnaden gör det värre, hållit på att svimma några gånger efter och under uppträdanden. 

Det konstiga är att jag älskar att stå på scen men när jag står däruppe så skakar jag, rodnar och blir väldigt varm. Vad kan.det bero på? Varför blir det så? Ytterst tacksam för svar.

http://www.umo.se/Kroppen/Rodna/

Kan kanske ha med adrenalin att göra eller att du helt enkelt är lite pirrig och spänd. Som Umo säger så kan man rodna även om man är blyg eller inte. Jag är inte särskilt blyg alls men kan ibland känna att jag rodnar när jag får positiv uppmärksamhet, typ komplimanger eller när någon/några skrattar åt mitt skämt. Tror inte det finns någon regel för när en person rodnar, det enda vi vet är att vi inte kan kontrollera det. Strunta i att du rodnar, det är helt naturligt! Och vem vet, om du slutar tänka på att du rodnar så kanske det försvinner. 

Spana också in: