Forumet - Urinvägsinfektion eller klamydia?

Urinvägsinfektion eller klamydia?

1117 0 1
Finns säkert andra sådana här trådar, men jag vill försöka få lite specifika svar.

Det är så att min pojkvän åkte till vårdcentralen för att han trodde att han hade urinvägsinfektion. Väl på vårdcentralen tog de även massa tester för könssjukdomar. De på vårdcentralen verkar vara ganska säkra på att det var klamydia, men att han skulle få svar senare.

Så, om han nu har klamydia, har han fått det av mig. Det är nämligen jag som har haft sex i tidigare förhållanden. Frågan är hur stor chans det är att han har klamydia? Jag menar, vi har haft sjukt mycket sex i 7, snart 8 månader och han får klamydia/urinsvägsinfektion-symptom nu.

För det första är klamydiasymtom väldigt sällsynta. För det andra, om man får symtom ska de som senast visa sig 3 veckor efter sextillfället. Jag är 100 på att ingen av oss har varit otrogen. Kan vårdcentralen i den här skithålan ha fel? Bara för att han är bög verkar de anta att han har könssjukdomar.

De verkar heller inte inse att man inte jämt och ständigt är kissnödig när man har klamydia (dvs symptomet för urinvägsinfektion) och detta symtom har han ju.

Kisset är grumligt, denna åkomma har han fått 7,5 månader efter första sextillfället, det svider när han kissar och när han inte kissar. Han har svårt att få ur sig allt kiss och det kommer bara lite åt gången.

Vad tror ni? Helst svar från er som haft något av dem!