Forumet - Urinvägsinfektion?

Urinvägsinfektion?

2040 0 7

jag har ingen aning om jag har urinvägsinfektion o det är fett jobbigt. Det gör ont när jag kisar och en stund efter, hade senast sex med min pojkvän i lördags o antar att de e därifrån? Någon som vet o det kan vara det?

Kommentarer (1)

  1. med all sannolikhet. gå till vårdcentralen så hjälper dom dig. har haft det en gång, när jag var typ 12. men minns även att tom hanks i filmen the green mile hade det, tyckte synd om han,

Senast ändrad 19 Nov 2013, 15:09 av André Vifot Haas
Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Drick tranbärsjuice eller något annat cvitaminrikt och kissa alltid efter sex för att få ur bakterier som kommit in i urinröret under sexet.
Man kan kurera urinvägsinfektioner hemma men går de inte över inom ett par dagar, man börjar kissa blod eller får ont i njurarna så ska man söka vård direkt.

Spana också in:

Första gången du fått det? Inget att bekymra sig för. Det är väldigt lätt att man får det när man gökar såhär års. Se bara till att hålla dig i rumstemperatur sålänge samlaget är färskt. Efter en tid vänjer du dig och kanske tillochmed börjar gilla hur det kittlar till lite. Personligen tycker jag det är lite som en långvarig orgasm mellan varje toalettbesök, jobbigt däremot att behöva gå och klia sig mellan varven.