Aviseringar
Rensa alla

Ursäkta min frånvaro


Ämnesstartare

Ni kanske har suttit och funderat på vad i helvete Erik gör hela dagarna när han inte är inne på forumet, och ja, det kanske jag ska förklara.

Det har varit en jäkla massa omstruktureringar på företaget Youmeet (som äger ungdomar.se); bland annat har vår säljare Maria slutat och jag fick uppdraget att ta över hennes jobb. Det innebär att jag i veckorna har tagit över alla hennes grejer och satt mig in en massa system, och jag ska även (förutom att sälja vår plattform UM5) börja sälja annonser på gameplayer.se (UMs systersida). Jag har dessutom introducerat en annan ny säljare som ska sitta från Helsingborg och hjälp till att lägga upp en helt ny säljstrategi.

Så ja, den senaste tiden känns det som att jag har jobbat för två personer (i alla fall druckit kaffe för två) och har blivit tvungen att spara med ungdomar.se-pysslet till lediga kvällar och stunder.

Dock borde allt knep & knåp och prassel & trassel vara färdigt om 1-2 veckor så man på allvar kan börja skriva artiklar igen, vilket är det jag tycker är roligast.


   
Citera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera