Forumet - USA har dödat Usama Bin Ladin

USA har dödat Usama Bin Ladin

152 0 20
http://www.aftonbladet.se/nyheter/binladin/article12961489.ab

Lokal tid 1e maj dödades Usama bin Ladin i en räd mot det huset där han var närvarande. Tre andra män och en kvinna dog också i räden som leddes av amerikanska soldater. Med hjälp av pakistanska underättelsetjänsten hade CIA lokaliserat honom, och i fredags beordrades attacken utav Barack Obama.

Nu är han död.

Är detta början på slutet?

ÄNDRAT 2011-05-03 07:07


ÄNDRAT 2011-05-03 07:07


ÄNDRAT 2011-05-03 07:08
Varför funkar det inte?

läs här istället!!

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=306685

Är detta början på slutet av kriget mot terrorism?

Spana också in:

Borgeus:

Nej, det kommer bli värre (Du röstade på detta alternativ)


Vem fan bryr sig om Osama det är ju deras "gudssyn" som är bananas och måste dödas(visst nu anser jag att all gudssyn ska dödas eftersom jag varken tror på åskgudar, gudar som blev födda från titaner elr att någon random snubbe sitter på ett moln och pillar näsan)
Gibbs:

Jag menade alla religioner. Om du tycker att jag är en idiot för att jag har en åsikt om att religion ska bort är du tyvärr min vän längre ner på den vägen än jag.


Att du tar upp religion i samma andemening som terrorism och att den måste "bannas", så ja. Religion har ingen som helst direkt koppling till terrorism så det känns tämligen meningslöst.
Borgeus:

Nej, det kommer bli värre (Du röstade på detta alternativ)


Det är ju inte som om Bin är/var ensam om att vurma för heligt krig.


JoElite:

Jag förstår mig inte på USA ibland, 10 år för att hitta en skäggig gubbe?


Problemet med att hitta den här typen av människor är (bortsett från att CIA är svårt inkompetenta) att de kör analogt, det är lite svårt att spåra muntliga order och papperslappar.
Borgeus:

Nej, det kommer dock inte bli värre (Du röstade på detta alternativ)


Tror det går gå sämre och sämre för Al Qaida nu. Bin Ladin gick ju ut och sa p.g.a alla Arabiska uppror att Al Qaida inte längre ska urskiljningslöst attackera muslimer längre, troligtvis i ett försök att bygga upp lite "goodwill". Vilket jag ser som ett tecken på att dom nog börjat inse att dom börjar tappa mer och mer stöd och kanske till och med kommit till insikten att majoriteten av jordens muslimer hatar dom. Trots allt så var det inte Al Qaida som hjälpte befolkningen i Tunisien och övriga arabvärlden att göra sig av med auktoritära regimer och starta ett enormt uppror utan en vanlig grönsakshandlare som utlöste en galet stor kedjereaktion.