Forumet - USAs enda utväg är att gå ur konkurs

USAs enda utväg är att gå ur konkurs

408 0 24

Spana också in:

OF 5:

ja det kan det och förhoppningsvis så är det usa ett av länderna som gör det. skulle bli mycket bra för resten av världen


Du är vänster, eller hur [rolleyes]
Går USA i konkurs så följer fler länder efter. Sverige bland annat. Det är ju bara se hur det går då det blir finanskris i USA. Hela världen följer med.
mjölk:

Förklara varför [smile]


USA har är den sista nationen som ägnar sig åt korståg, sen är dom amerikaner nog dom mest tragiska människor som finns på norden

Blade Runner:

Du är vänster, eller hur [rolleyes]
Går USA i konkurs så följer fler länder efter. Sverige bland annat. Det är ju bara se hur det går då det blir finanskris i USA. Hela världen följer med.


nej då dör jag hellre. har bara ett allvarligt problem med amerikaner. och ja jag är mycket väl medveten om vad som tyvärr kommer inträffa om det nu inträffar.
OF 5:

USA har är den sista nationen som ägnar sig åt korståg


Nähäe, du, det är bra mycket fler nationer som ägnar sig åt det (Iran, Israel och vissa faktioner av Palestina, exempelvis).

OF 5:

sen är dom amerikaner nog dom mest tragiska människor som finns på norden


Det är skillnad på amerikaner och amerikaner. Jag tror att USA har den minst homogena populationen av alla länder i världen.
Under eran med Bush har utlandskulden ökat i rasande fart. Hörde att Bush hade ökat p​å USA's utlandsskuld under sina åtta år vid ämbetet än vad de resterande tidigare pr​esidenterna gjort tillsammans.

Jag tror USA ligger förhållandevis långt ifrån en k​onkurs men man ska inte säga att det inte kan hända. USA kanske får någon ny oljegale​n Texasrepublikan 2016 då Obamas tid är över (förutsätter att han vinner valet 2012) ​eller kanske en ny Hitler som lovar jobb åt alla nu när tiderna är som värst men som ​har något ont i baktanke. Who knows?

Jag läste även om en rysk forskare som trodde​ att vissa stater skulle bli nationalistiska och dra sig ur unionen och att detta sku​lle leda till ett inbördeskrig som resulterade i en splittring av USA.

Intressant ​samtalsämne måste jag säga..