Forumet - usla grundskole betyg , nån betydelse i framtiden??

usla grundskole betyg , nån betydelse i framtiden??

1704 0 24
Det är så att jag gick ut grundskolan med IG ialla ämnen, men jag fick börja gymnasiet ändå. Här ligger mina betyg på VGn och MVGn. Men det jag undrar är kommer mina usla grundskole betyg spela någon roll i framtiden ,när jag söker vidare efter gymnasiet eller söker jobb, någon som vet?

Spana också in:

Alcea rosea:

Det känns som att grundskole betygen är helt meningslösa efter man kommit i på det programmet man vill, om någon hade bara berättat det till mig innnan!!


var glad att du har betyg utifall du vill byta skola, för det kan inte jag.... funderade på att göra det i ettan till en annan skola med samma linje å inr då jag tyckte att det var så rörigt på den här skolan eftersom det var en nystartat linje, men jag kunde inte byta pga betygen [n]
Spartakus:

Gymnasiebetygen är också rätt meningslösa när man väl kommit in på det högskoleprogram man vill gå.


Fast nej, man kanske vill ARBETA lite under tiden man pluggare och då vill de flesta arbetsgivare se betygen, och det gäller även efter man gått ut vidareutbildningen. Jag har aldrig varit med om att min mamma inte har tittat en del på gymnasiebetygen när hon anställt folk. Visst, betygen är inte allt men det visar en hel del.