Forumet - Ut med tejerna ifrån Lumpen

Ut med tejerna ifrån Lumpen

10959 0 632
Ut med kvinnorna ifrån Lumpen!! det är fan vad jag tycker. hörde att socialdemokraterna vill få det, att det ska vara obligatoriskt för tjejer att göra lumpen. Vilket jävla skämt!! För det första är det okvinnligt så det skriker om det för det andra så håller dem inte styrkemässigt!!
fatta att Sverige kommer ju framstå ju som värsta gay landet om socialdemokraterna får som dem vill, vilket är att det ska vara exakt lika många män som kvinnor i militären. fatta ett land som försvaras av kvinnor. Jagär kritisk till det här med att kvinnorna ska börja ta över mer och mer!!! det har fan ingenting emot tjejer, förutom att jag tycker att dem inte hör hemma i militären!!

eller vad tycker ni andra???

Spana också in:

bajenfans93:

För det första är det okvinnligt så det skriker om det


bajenfans93:

för det andra så håller dem inte styrkemässigt!!


bajenfans93:

fatta att Sverige kommer ju framstå ju som värsta gay landet


Är det dina argument?

bajenfans93:

det har fan ingenting emot tjejer


Du har ingenting emot tjejer förutom att du just har kallat dom svaga och olämpliga (två gånger).
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Förresten är ju TS 93 (om det nu inte bara är ett random tal), ofta du har någon som helst koll på något då.
Barnrumpa. [smile]


[sad]

bajenfans93:

håller dem inte styrkemässigt!!


Får man inte göra diverse styrketest under mönstringen? Alltså sållas de som inte räcker till styrkemässigt ut och placeras inte på de utbildningar som är lite mer fysiskt krävande. Tjejer gör ju samma tester på precis samma villkor som killarna.
Det finns tjejer som är starkare än killar, det finns även arbeten inom försvaret som inte är så fysiskt krävande. Däremot tycker jag inte att det är lämpligt ha kvinnor i fysiskt krävande roller som dessutom är farliga.

Vårt försvar råkar även ha insatsstyrkor i muslimska (tror jag) länder där det är förbjudet för en kvinna att prata med en man som hon inte är släkt med eller gift med. Då är det ganska bra att ha kvinnor med så att man inte bara kan kommunicera med halva befolkningen.