Forumet - Utan flickvännen hela helgen, och andra helger, tänka på annat?

Utan flickvännen hela helgen, och andra helger, tänka på annat?

351 0 23
Hej!

Ska inte träffa flikkan nu på ett tag och undrar vad jag kan göra för att tänka på andra saker istället för att tänka på vad hon gör och sånt
hon är en ärlig tjej och så men hatar ändå när hon är ute :( så vad skall ja göra en helg utan henne, vill inte vara för på och låta svartsjuk hela tiden utan jag vill göra nåt annat , blir alltid sur på något sätt when she is out.

Tänker hela tiden på vad hon gör under helgen och sånt.. Det blir jobbigt för både henne och mig när jag är så misstänksam. Ska jag helt och hållet bara skita i vad hon gör och skriva sms ngn gång ibland bara? Eller inte höra av mig alls? Höra av mig hela tiden och prata med henne?

tack

Spana också in:

Ser att de nästan bara är brudar här inne som svarar vilket är bra :D en fråga, ska jag bara låta henne festa och sånt eller? Bara vänta på att hon ska höra av sig eller vadåå?
Det är störande fö hon är alltid ute, och vissa dagar när jag är hemma. Men jag har aldrig fått chansen att vara ute och att hon är hemma.. För så fort jag ska ut så ska hon ut. Inte för att jag har något emot det men jag vill visa henne hur jag mår ibland :)

vill ha massa tippz :D hajj !
flowrida:

en fråga, ska jag bara låta henne festa och sånt eller? Bara vänta på att hon ska höra av sig eller vadåå?
Det är störande fö hon är alltid ute, och vissa dagar när jag är hemma. Men jag har aldrig fått chansen att vara ute och att hon är hemma.. För så fort jag ska ut så ska hon ut.


hon kanske blir sugen på att gå ut när hon hör att du ska det? [smile]
låt henne festa och ge henne lite space, det blir nog superbra