Forumet - Utbildning efter ort eller Ort efter utbildning?

Utbildning efter ort eller Ort efter utbildning?

1711 0 33

Spana också in:

köttfärssås:

Utbildning efter Ort (Du röstade på detta alternativ)


För omständigt att flytta. Universitet här har allt jag behöver - Göteborgs universitet.

Blir det någon gång i framtiden att flytta pga. utbildning så blir det utomlands någon enstaka termin. Endast för själva upplevelsen.
köttfärssås:

Ort efter Utbildning (Du röstade på detta alternativ)


pendlar 2h 20 min fem dagar i veckan för att kunna gå den linje som jag vill.
Hade aldrig kunnat tänka mig att gå på den närliggande gymnasieskolan bara för att den råkar vara nära.
I mitt fall vill man åka så långt bort från bygden som möjligt.

edit: skrev fel, det är 2h 20 min om dagen
passaro:

Finns det ens statsvetenskap där? Eller var det något annat?


Nä, bibliotekarie. Men det verkade inte vara så vettigt att utbilda sig till det och Borås är nog ett väldigt hemskt ställe att bo på [mad] Fy. Hade nog kunnat läsa statsvetenskap på Högskolan i Väst eller så, men ville bort från Västkusten ett tag [blush]
valde närmaste gymnasieskolan pga stressad tjej som inte hinner pendla + sämst kollektivtrafik så jag inte skull komma hem om jag inte slutade 2 varje dag i skolan.

Inser efter lite mer än ett år att min skola faktiskt är skit och ca 90% av människorna i den också, så kommer mest troligt byta om jag ska få en gymnasieutbildning överhuvudtaget.
köttfärssås:

Vet ej/Lika mycket (Du röstade på detta alternativ)


Vill helst flytta till Göteborg eftersom jag vill till en större stad och det ligger lagom nära min hemstad (Lidköping), så då kan jag ändå träffa familj och vänner ofta. Men samtidigt beror det på vart jag kommer in på en utbildning, vill helst gå socionomprogrammet så flyttar väl dit jag kommer in förmodligen. Eller jag vet inte. Svårt. =(
Nintendo:

Nä, bibliotekarie. Men det verkade inte vara så vettigt att utbilda sig till det och Borås är nog ett väldigt hemskt ställe att bo på [mad] Fy.


Ah, okey. Ja, usch och fy.

Bort från bästkusten, nu förstår jag inte??


Glömde tillägga att jag skulle kunna tänka mig att flytta när man kommer upp i högre nivå i utbildningen; forskarnivå - om det skulle vara nödvändigt. Men det är det inte, så skitsamma.