Forumet - Ute på landet och vad är inte bättre:

Ute på landet och vad är inte bättre:

163 0 31
Än att sätta på sig sin lillebrors gympadojor och ut och springa en fantastisk vårdag som denna? Jag har länge tänkt bli en sådan person som, innan hon äter frukost, ger sig ut och springer, tar en dusch och sätter på kaffe, äter ett ägg och känner sig väldigt fräsch och nyttig. Detta är dock ingenting jag lyckas med någon gång, jag måste dricka kaffe och ha minst en timma på mig att orka göra någonting; ta en cigarett, tänka, lyssna på musik, titta på ett avsnitt av lost.

Nu är klockan snart elva, jag kan fortfarande ut och springa. Jag ska dock dricka en kopp till mig kaffe. Jag är hundvakt, sjukt jobbigt att springa med henne eftersom hon vill stanna och lukta, kissa och bajsa. Dessutom orkar jag inte springa mer än kanske tre minuter innan jag dör på marken. Jag vet inte vad man har på sig. Jag vet inte hur man orkar. Jag vet inte hur vad man tänker på om man inte kan ha musik i öronen.

Upplys mig. Jag vill bli en träningsperson.
Image

Spana också in:

Knarko:

Det går om man är hurtig till max och äter grönsaker till frukost, lunch o middag.


Det går att springa på morgonen om man äter grönsaker?
Marielle Hagblad:

Är ju ännu skönare att göra när man kommer hem från jobbet på eftermiddagen. Då blir man pigg igen och orkar göra vettiga saker under resten av eftermiddagen


Jag hade nog blivit allt annat än pigg.