Forumet - Uthängd för hela klassen av min gamla mobbare

Uthängd för hela klassen av min gamla mobbare

997 1 3
Hej!
Förra året var det en i min klass som mobbade mig. Då bytte han skola och går inte på min skola längre. Men nu idag hängde han just ut mig i klassens chatt på Snapchat. Det var en ganska privat grej som han la ut. Sedan började några andra i klassen också skriva massa grejer om mig och till viss del hålla med om det som han skrev.
Vad ska jag göra?! Jag mejlade min mentor men han sa att han inte kunde göra något eftersom det inte rörde någon i klassen.

Kommentarer (4)

  1. Det låter oerhört dumt av din mentor att säga att det inte rör någon i klassen. Det rör verkligen dig och dina klasskamrater har tagit del av det. 

    Däremot kanske din mentor menade att mobbaren inte är någon i klassen. 

    Får jag fråga vad för privat grej han la ut? Om det är riktigt allvarligt så kan du försöka prata med rektorn, som i sin tur pratar med rektorn för hans skola, eftersom de troligen fortfarande har mobbarens uppgifter då han gått i din skola tidigare. 

  2. Tack! Det är en lång historia. Men kortfattat var det en kommentar jag skrev på Instagram till en i klassen jag ville lära känna får ca 1 år sedan. Där det stod att jag ville lära känna den personen. Som jag sedan tog bort. Men den som då mobbade mig hann ta en skärmdump och la nu ut den skärmdumpen i chatten. Så inte jätteprivat, men det känns riktigt taskigt eftersom att den personen hänger ut mig att jag vill lära känna den personen.

  3. Försök prata med rektorn om du inte är nöjd med din mentors svar. Han kanske kan göra mer. 

  4. Det skulle jag ju faktikt kunna testa. Tack för tipset!

Tråden har 3 svar. Sortera efter: