Forumet - Utseende

Utseende

2232 0 22
Tja!  Jag undrar brukar ni bry er om  era utseenden  tycker ni det är Viktigt att ha ett bra utsende eller ett gott hjärta? brukar ni jämföra andra utseenden  med er själva? Eller är ni nöja med er som ni är?har ni funderat eller   T.e.x fan va ful  jag e eller något såntTacksam för svar vill veta vad nitycker vad tycker ni om mitt utseende?:)
När det kommer till vänskap lägger jag ingen vikt på utseendet. Däremot gör jag det när det kommer till om vi ska vara tillsammans. Kan inte tänka mig att vara tillsammans med någon jag inte tycker att ser bra ut. Men sen är naturligtvis utseendet inte allt.

Och när det kommer till mig själv, bryr jag mig inte det minsta om vad andra tycker och tänker, så länge det inte gäller att jag ser bra ut. Det jag inte lägger vikt vid alls är åsikter om hur dom anser att jag ska se ut för att passa just dom. Snälla, vik hädan. 
Det för mig är att se bra ut ur mina egna ögon.

Spana också in:

Tyvärr tror jag att det är oundvikligt att fundera över sitt eget utseende då så mycket i världen kretsar kring det. Vad gäller andra brukar jag inte bry mig. Utseendet är väldigt oviktigt för mig, självklart reagerar jag om nån ser ut som ett monster liksom, men det är det ju väldigt få som gör.
Själv gillar jag inte mainstream-utseende typ som Hitlerjugend frillorna som alla har nu förtiden, inte så mycket för stilen i sig men att det blir så o-individuellt "sheepel-ish" som när man ser en flock tjejer med vita converse och svarta skinnjackor går i trupp.
 
men vem är jag att döma andra.

Danne_cars: Tja!  Jag undrar brukar ni bry er om  era utseenden  tycker ni det är Viktigt att ha ett bra utsende eller ett gott hjärta? brukar ni jämföra andra utseenden  med er själva? Eller är ni nöja med er som ni är?har ni funderat eller   T.e.x fan va ful  jag e eller något såntTacksam för svar vill veta vad nitycker vad tycker ni om mitt utseende?:)
en sak danne; swag!
Har nog inte brytt mig på det där osäkra viset på säkert 6-7 år nu. Känner mig ganska tillfreds med mig själv. Som kille/man är man ju dock inte utsatt för sådana krav på samma sätt även om de finns såna normer och jag har förståelse för att andra kanske drabbas hårdare av dem.
jag anser mig själv vara objektivt ful, och subjektivt ur mitt eget perspektiv, men har även insett att andra kan ha knasig smak och motsätta sig detta. lägger inte mycket värde i utseende men är heller inte så bekväm i att tala om ämnet. lägger nog mest märke till kända personers utseenden, antar att det är för att det är lite av deras jobb att se bra ut. de känns inte ens som verkliga människor så det är lättare att döma då också. 
Det är viktigt att jag känner mig attraherad till killen jag träffar, medan kompisar spelar det ingen roll. Jag är oftast ganska nöjd med mig själv, men ja absolut så tänker jag att jag är ful och liknande. Kanske "fan vad fet jag är". Men ibland är det också "Jag ser ju rätt bra ut." Så ja, det pendlar. Men så är det. Hatar inte mig själv för det Tumme upp