Forumet - Utseendet där nere...

Utseendet där nere...

3716 0 232
Var på en fest i helgen och där visade en kille en film han hade på sin mobil på en fitta där hennes inre blygdläppar var stora och hängde utanför etc. Alla killar där tyckte att det var det äckligaste man kunde vara med om. Att om dom träffade en tjej som hade detta skulle dom göra sitt och sen gå hem och aldrig mer kontakta tjejen bara pga detta! Helt sjukt tycker jag.. Min tjejkompis verkade också tycka att det va värsta grejen, att det va sjukt att vissa tjejer såg ut så och att det va skitäckligt. Jag blev upprörd över detta eftersom alla ser ju olika ut därnere och kan inte förstå att det är en så stor grej? Jag är själv inte nöjd med mitt utseende där nere och har ibland funderat på att operera mig och nu förstärktes detta ytterliggare!!!

Är detta äckligt killar? Föredrar ni hellre tjejer med små inre blygdläppar? Eller spelar det ingen roll?

Spana också in:

blondieyou:

hem och aldrig mer kontakta tjejen


Idioter dom är. Spelar absolut ingen roll. Det där är förmodligen en grej som vissa killar säger inför andra killar. Jag vet flera snubbar som nämnt liknande saker, det är bara skitsnack. Ytters få killar skulle nånsin bry sig, dom flesta är nöjda med att dom får knulla överhuvudtaget
Plyvert:

Absolut du ska inte jämföra pojkar med män.


Det värsta var att killarna va över 30 bast [surprised]

Reservoir Dog:

Men får jag välja så får det gärna vara så minimalt som möjligt.


OF 5:

det är ju snyggare med små inre blygdläppar


Ja det är väl det. Så fort jag har pengarna kommer jag att beställa tid för operation för jag tänker ständigt på att killar tycker att det är mkt snyggare och när man får höra att det t o m är något som vissa tycker är äckligt, vanskapt medmera så finns d ingen andledning att inte göra d längre..

Knothole:

Oh please. Ska du visa den mycket eller?


Ska ju visa den för en del antagligen och jag vill kunna slappna av och inte tänka på att han äcklas..