Forumet - Utseendet - Stor betydelse?

Utseendet - Stor betydelse?

1199 0 21
Som rubriken lyder, har utseendet något med att man blir kär i någon specifik person? Alltså, är det utseendet som spelar mest roll för just dig? Motivera varför du tyckte just på det sättet du tyckte ^^! Rätt intressant vad andra tycker, jag tycker i alla fall att utseendet ger en chans eller vad man nu ska säga! [tard]

Spana också in:

rent biologiskt så dras vi till personer vi tycker är attraktiva, vi har en föreställning att det som ser bra ut också är bra. däremot är utstrålning också väldigt viktigt, charm, humor osv. man behöver inte se ut som brad pitt för att få brudar, med andra ord.

personligen finner jag inte intresse i snubbar som ser modellsnygga ut, jag tänker snarare att de är tomma skal än att de har bra personlighet. attityd, beteende och humor är något jag reagerar på mer och kan absolut attraheras av av någon även om jag inte skulle tyckt att denne var snygg innan vi pratat. skulle aldrig palla snacka/hänga med en dötråkig, snygg dude.
Har träffat killar som inte tilltalat mig rent utseendemässigt öht från början men som haft en charmig personlighet som efter tid har gjort mig intresserad. Personen blir ju även attraktiv rent fysiskt om den har en trevlig personlighet pga en del av helheten/paketet blaha.

Tar ju mycket hellre någon som kanske inte faller mig i smaken direkt men som har en bra personlighet än någon jättefoxy, ofattbart snygg kille som bara är "sådär okej" i övrigt.