Forumet - Utslängd deluxe

Utslängd deluxe

552 0 51
haha jag känner bara att jag måste skriva av mig om detta..

Träffade en kille i julas, vi hade sex sen snacka vi en del.. träffades igen och hade sex.. sen snackade vi knappt på 3 månader men fick nyligen kontakt igen! så igår va vi båda ute och festade på olika håll.. vi messade och bestämde att vi skulle ses.. jag vet att han bara vill ha sex och jag vill bara ha sex.. men detta tar ändå priset.. vi åkte hem till honom och hade bra sex sen vid halv 5 på morgonen skulle han "ut med sin hund" och jag var ju bara tvungen att följa med.. så efter 2 min kommer han på att han glömt sin mobil, säger han ska komma tillbaka istället ger han min väska till brevbäraren, stänger av mobilen så där står jag helt dumpad kl halv 5 på morgonen, ingenstans att ta vägen! Vi har ändå "kännt" varandra så pass länge och han känner min kompis plus en annan kompis pojkvän..

hur kan man bara göra något sådant?!
Jag är för snygg för honom säger många också så drf förstår jag inte hur man kan slänga ut någon.. haha men idag känns d både lite förödmjukande och skrattretande.. någon som varit med om samma sak?!
massgrav:

Hahaha, förlåt men fy fan vad iskallt.


haha jaa helt sjukt. Aldrig hänt mig tidigare!!! men denna killen är verkligen störd och d e drf jag kan skratta eftersom d egentligen inte förvånar mig..

enhimmelskdrog:

hahahaha... du hade också skrattat om det hade hänt nån annan


hahaha jag skrattar faktiskt åt d själv :).. för d e så sinnessjukt kallt och elakt att lämna någon halv 5 på morgonen, fortf ganska onykter.. spec när jag ändå trodde vi va "vänner"..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


massgrav:

Så att vara snygg skulle vara till en tröst? Vad gör det ifall du är helt tom i bollen annars?


Jag e inte tom i bollen! visst var jag naiv.. kände ju på mig när han sa att jag skulle ta me mig mobilen, ta på mig min jacka och att han skulle hämta sin mobil att d stämde inte.. jag sa själv "nu kommer du låsa mig ute".. men som sagt tänker inte tvinga mig kvar heller.. d va ändå skönt att vakna upp i sin egen säng, skönt att få lära sig vem han verkligen är... ångest över alla sms jag skickade efteråt när jag stod utanför o frös bara haha

Spana också in:

Lily89:

hahaha jag skrattar faktiskt åt d själv :).. för d e så sinnessjukt kallt och elakt att lämna någon halv 5 på morgonen, fortf ganska onykter.. spec när jag ändå trodde vi va "vänner"..


kommer ni ses igen? [cute] isåfall kan ju du dissa honom på något kallt sätt! revenge ftw[smile]
enhimmelskdrog:

kommer ni ses igen?


Inte om jag får bestämma :) tror fan inte han vågar träffa mig efter detta heller.. men iofs för att hämnas, d låter inte dumt ;)

enhimmelskdrog:

isåfall kan ju du dissa honom på något kallt sätt! revenge ftw


JA fan :D d låter riktigt kul.. kom med förslag på hur man kan hämnas! ;)
Guzen Von Kuruzen:

du skrattar åt det för att du är helt dum i huvudet


Nej jag skrattar åt d för att må bättre :S.. hade jag tagit d helt allvarligt och varit ledsen hade d bara varit slöseri.. jag är inte ledsen för jag gillar inte ens killen mer än till sex.. hade d varit någon jag tyckte om hade jag brytt mig.. d ändå jag känner e hur man kan behandla någon så, men d säger rätt mkt om honom.. inte mig..