Forumet - Utslag hjälp mig

Utslag hjälp mig

9766 0 91
Jag har fått klåda i stort sett över hela kroppen med lite minismå pluttar här och var (inte rikligt utan klådan är över ett större parti än vad de enstaka pluttarna är). Mycket över halsen och bröstkorgen men även över magen, brösten, axlarna etc. Sjukt oroväckande. Jag har inte börjat ha något konstigt sköljmedel eller annat. Jag försökte ta bild på skiten men det går ju inte eftersom det bara är rött pga kliande, lägger ändå upp.

Kan det vara bett? Jag har idiotstädat hela lägenheten och bäddat rent men det blir inte bättre för det. Kan det vara något så dumt som stress? Någon som har haft eller hört om något liknande?

DSC07273.JPG

DSC07275.JPG

Spana också in:

isola:

Revorm, loppor, nässelfeber, nickelallergi?


Jag hade inte tänkt på nässelfeber men jag tyckte det lät mest passande till utslagen.


Ingemarsdotter:

Ingen aning, men det låter inte troligt.


Nej, har bara en innekatt här. Är dock pälsallergisk men det var längesedan jag reagerade på katten och när jag väl har reagerat innan har jag absolut inte reagerat på detta sättet.
isola:

Mår du dåligt, eller kliar det bara? Hur länge har du haft dessa besvär? /
en som hängt för mkt på vårdcentraler


Nej, det kliar bara. Jag har haft det i runt en vecka. Jag har bott och sovit i en mycket smutsig och dammig lägenhet i några dagar, kan man få allergisk reaktion på det? (Har även fått andningsbesvär på grund av damm, det är därför jag tänker på det). Men nu är allting städat och rengjort och det går inte bort ändå. Tänkte om det ändå hade kunnat vara någon ohyra eller liknande.
BLODÅDRA:

Nej, har bara en innekatt här


Ah, men loppor kan spridas mellan människor också, och det kliar ju så mycket mer än det ser ut. Om det är allergi mot något verkar du inte ha fått någon allvarlig reaktion [y]

BLODÅDRA:

Oj, letade upp bilder på nässelfeber.


Lite därför jag inte trodde på nässelutslag/nässelfeber, när jag har fått det har det typ blivit såhär[shake]:

Image