Forumet - Uttråååååååååkad

Uttråååååååååkad

1404 1 16

Spana också in:

Jag är uttråkad varje dag. Och tankarna måste gå om man inte hela tiden distraherar bort dem med och göra annat eller känner på luften, vinden. Det brukar hjälpa mig och bara sitta nära ett öppet fönster eller lyssna på kylskåpet. Min pappa ser på flygplan på Youtube nu och han vägrar sänka volymen. Förr satt han med hörlurar. Detta gör han varje kväll och samma talanger. Han är uttråkad och jag blir galen. Annars är han i verkstaden och "städar" vad det nu innebär. Städa kan man göra, vika kläder. Fy farao vad jag stör mig på han just nu. 
Jag tar alltid en promenad när jag känner att jag inte har något annat att göra. Det är ganska avslappnande, man får tid att tänka igenom saker i lugn och ro och man får lite lätt motion på köpet.

Alternativt göra någonting produktivt, som till exempel plugga, göra inlämningsuppgifter eller städa.
För mig är inte problemet att DÖDA tiden. Problemet för mig är att det känns som att jag inte utnyttjar min fritid, och då kommer jag att vara ännu mer miserabel i skolan...

Men det som jag förut har tänkt är att det att man är fri från stress, oro, och arbete, åtminstone en liten stund, borde vara tillräckligt. Hur kan man vara uttråkad? Är det inte nog att inte behöva göra läxor?

I alla fall, YouTube är bra... På netflix finns det en särskild serie som jag brukar se på. Jag skapar också YouTubevideor, vilket för mig är kul, men det kanske bara är jag...