Forumet - uttråkning

uttråkning

857 0 17
jag är radikalt uttråkad, och kommer sannolikt så förbli fram tills i alla fall fredag, möjligen längre än så också. därför eftersöker jag underhållning i form av narrar och/eller sofistikerat sällskap i form av internetpersoner. bifogar mina kontaktuppgifter nedan.

msn: brr
mobil: 911
skype: punklover97

gillar ej telefonsamtal, så håll det gärna till textkommunikation. jag ser fram emot många seriösa och intellektuellt stimulerade diskussioner de närmaste dagarna.

ÄNDRAT 2012-04-10 22:41
edit: då knarko saknar människovärde så bifogar jag denna länk för information som enligt knarko ej får postas direkt i forumet. mycket nöje.

http://pastebin.com/DeBsrCD9
enhimmelskdrog:

vågar inte


fjant.

Blivande_japan:

har knappt ens tid att roa mig själv.
nu sitter jag här på um på uppbokad pluggtid dessutom
blö


fördelen med att roa någon annan är att man kan göra det på den tid man har till övers, och sen själv bli road när man inte har tid att roa sig själv. på så vis kombinerar du nytta och nöje. på sätt och vis.

Spana också in:

Xisco:

sen alltid.
Dock lite ändrat sedan denna tråden


tror detta är tredje tråden på temat som jag startat de senaste typ fem åren, och första där någon maktgalen mod faktiskt motsatt sig innehållet, vad jag kan minnas. så, tillämpa §22 och gör ett undantag, eller dö ensam då ingen gillar maktgalna och oresonliga tards.

Blivande_japan:

har inte ens så många höskolepoäng, så jag får nog nöja mig med att dö ensam


det, eller att jobba hårdare.
Xisco:

första tråden jag ser


det är väl fullständigt ovidkommande. om något så talar det väl för att um brukade vara mer öppensinnigt än en nazistisk partikongress innan du började moderera här, vilket väl lite talar för sig självt.

Xisco:

gemensamma regler vi satte upp som mods på ett möte för över ett år sedan så nej


det är du som tillämpar reglerna, så jo.
Xisco:

har redan tagit bort din trams-anmälan


http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=288302

jag tycker att du ska gifta dig med ums regler, och skaffa små missbildade regelbarn med dem. men du kan börja med att följa dem själv.

Proteus:

Snart bekräftar han din poäng genom att låsa dig. [sad]


en påföljd som jag gärna tar, det finns inget skamligt i att låsas för att gå till historien som martyr som offer för en mördare* och uslings maktmissbruk och skadeglädje.

*då han uppsåtligen och hänsyslöst agerat glädjedödare.