Forumet - Utvecklingsstörda djur (ej människor)

Utvecklingsstörda djur (ej människor)

1308 1 8
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

unbenannt.jpg

nej, men det är självklart. speciellt bland våra närmaste släktingar som nog även har psykiska sjukdomar. däremot överlever de nog aldrig i det vilda då de inte kan klara sig själva.

Spana också in:

Relaterar till det Volvo sa... Har en granne med hund som har någon cp-skada utan tvekan. Springer och skäller och stollar runt som fan. Detta har pågått i flera år, först trodde man ju att det var valp-beteende men nu är hund-aset liksom... 6-7år.
Råkar man gå förbi _på gatan_ när det är mörkt så skäller den som helvete. Väcker ju hela grannskapet. 


Värsta av allt är att hunden heter....wait for it.... Fanta. Så eventuellt är det väl uppfostran som gjort hunden som den är. Säger ju en del om man inte har mer fantasi än det där.

Ja, förmodligen. Jag kan svära på att grannens hund har typ ADHD. Den bara brölar och låter hela tiden, värst när den är glad. Och så äter den allt möjligt; Strumpor, gräs och en massa annat konstigt.

såg en film från 50-60 talet där man våldtog aphonor för att se vad deras reaktion skulle va, de undvek människor/schimpanzhanor/allt som påminde om händelsen efter det och började bete sig konstigt, sen blev de  ännu mer deprimerade och betedde sig våldsamt  efter att deras ungar togs ifrån dem

det var traumatiserade för mig att se :((