Forumet - Utvisa alla icke-vita!

Utvisa alla icke-vita!

677 0 26
Om man ser sig omkring i samhället är det ju helt uppenbart att icke-vita "människor" inte fungerar som medborgare i ett civiliserat land. Icke-vita invandrare är överrepresenterade som kriminella och underrepresenterade som arbetstagare.

När inser det svenska folket att noggers och dylika folkslag inte är till gagn för den svenska nationen?

Spana också in:

men du får ju tänka på att det heller inte är så lätt att komma som invandrare till sverige och praktiskt taget tvingas bli arbetslös pga ditt efternamn (trots att du kanske är en jätteskicklig läkare tex.) leder ju till brist på makt över sitt eget liv, inga pengar osv. Verkar inte riktigt som att du funderat på hur frustrerande det kan vara (troligtvis drf som brottsligheten bland "icke-vita" är hög...)

Men samtidigt kan man ju anse det fel att ex. muslimer ska skippa musik, gympa och religion i skolan bara pga deras religion, slå upp hallallaffärer överallt, behandla sina kvinnor som skit och klaga på alla svenskar som är orättvisa... Man får ju faktiskt ta och anpassa sig dit man kommer!
meija_s:

men du får ju tänka på att det heller inte är så lätt att komma som invandrare till sverige och praktiskt taget tvingas bli arbetslös pga ditt efternamn (trots att du kanske är en jätteskicklig läkare tex.) leder ju till brist på makt över sitt eget liv, inga pengar osv.


åh vad tur att du tog upp det. vi behöver fler människor som säger det helt uppenbara.
och skönt att du inte utvecklar argumentet mer så man får en djupare förståelse. hjälpsamma vita kvinna
Får jag stanna kvar i sverige om jag opererar mig så att jag blir vit? [crazy]

Och jag tror inte att det har något med hudfärg att göra utan det har mer med kulturell bakgrund och samhället att göra.

Och dessutom fattar du inte själv vilket kaos det skulle bli om en så stor del av befolkningen skulle utvisas?
Elise89:

Så ni bryr er inte att den etniska svensken inte finns om 20 år?


Elise89:

All icke vit invandring gör att etniska svenskar förr eller senare dör u


Jag förstår verkligen inte det här argumentet, för jag hör det från folk som är seriösa också. Menar ni alltså på fullt allvar att alla "äkta" svenskar kommer sluta knulla och föröka sig för att det finns fler mörkhyade på gatorna?

Liksom. Va? Dö ut?