Forumet - Va f** ska man göra?

Va f** ska man göra?

468 0 15
Nu har jag läst igenom allt som har med depression att göra i detta forum.
De låter som många av er i detta forum har svårare problem än mig men ändå. Jag vill ha lite åsikter från er eftersom jag är för feg för att berätta för min omgivning om dessa problem jag har.
Låt mig börja med att förklara läget för er. För ett halvår sedan var mitt liv nästan perfekt. Hade skitbra betyg, var alltid pigg, hade flickvänn (sedan 1 år tillbaka), skitbra omgivning. Allt var alltså super skönt. Hade noll bekymmers.

Men sedan hände nått drastiskt. Fick reda på att mina föräldrar skulle skilja sig. Morsan hade visst varit otrogen mot farsan (som är min idol) och saker började dyka upp inom mig som jag aldrig känt förut. Mina känslor var så starka att jag pallade inte med dom. Istället blev jag frustrerad, arg och lät allt gå ut på mina kompisar och exet. Sedan hände vissa saker, blev anmäld, satt inne ett tag för vissa saker. Efter jag kom ut stötta mitt ex mig till max men jag var dum nog o tänkte att jag inte behövde henne längre. När jag satt inne började jag tänkta mycket, över saker som hänt. Det är nog ända sen dess jag har haft mina problem. Det känns som jag inte kommer över dessa tankar i huvudet. Mina tankar tar alltså över hela vardagen.

Iaf så gjorde jag slut med flickvännen, min familj splittrades och mina betyg rasade. Nu har detta pågått i ett halvår och jag hittar ingen lösning till problemet. Mitt tankesätt förut var alltid logiskt och korrekt men nu verkar allt stå still i huvudet. Istället tar tankar över. Det gäller allt i min vardag. Tillomed när jag är på gymmet.

Det känns som mitt huvud alltid är spänt och även ibland vissa muskler. Jag har gått till min husläkare och han gav mig några enkla råd som fungerade ett tag. Sedan föll jag tillbaka i samma mönster, att jag tänkte hela tiden.

Det känns faktiskt lite bättre när jag skriver detta.

Tror inte jag har fått med allt för denna gång. Kommer säkert fler gånger jag skriver i detta forum

Om ni också upplever/upplevt detta så skriv hemskt gärna eventuella funderingar/tips.

/R

Spana också in:

Zittam:

Tala av dig till dina vänner.
Enda att göra som jag kan rekommendera som faktiskt funkar.


Tyvärr så är jag rädd att de ser mig på ett konstigt sätt. Mitt självförtroende har sjunkit drastiskt.

Iwannagohome:

och läxa upp aset som din morsa var otrogen med[mad]


Kanske redan hänt :)

oroligtjej:

jag gillar badboys [blush]


Hatar tyvärr att vara en badboy.
Regression:

Tyvärr så är jag rädd att de ser mig på ett konstigt sätt. Mitt självförtroende har sjunkit drastiskt.


var inte det, att du är ilsken iochmed det du går igenom och börjar tänka så mycket är allt annat än konstigt och du blir allt annat än idiotförklarad, tro mig
Regression:

Om ni också upplever/upplevt detta så skriv hemskt gärna eventuella funderingar/tips.


Du kommer nog tänka tills du automatiskt kommer in i din "flyt" tid igen.

Själv har jag varit "off" och bara tänkt på massa skit saker vilket gör att man får sämre självkänsla för varje dag som går.

Men en dag kommer det automatiskt upp igen.