Forumet - Va fan gör man på fester?

Va fan gör man på fester?

342 0 3
Blev bjuden på 18-års fest hos en kille jag knappt har känt i två veckor men grejen är den att jag aldrig har festat förut och inte fan dricker jag heller. Öl smakar förjävligt. Man har väl varit med på såna här tråkiga "vuxenfester" nån gång när man var mindre men jag tror inte de är riktigt samma sak.

Asså jag fattar ju att man kan gå dit och träffa folk men sen så har jag ingen aning.
Tja asså hemmafester brukar väl innebära mycket drickande? Om du är 17 är du väl inte ens tillåten det även om många minderåriga inte bryr sig. Visst kan det vara kul att gå på fest, men på hemmafester kan det vara bra att ha någon du känner väl, och även känner deras alkoholvanor. Det går ju att vara nykter på alla fester. Om någon du känner blir onyktra bör du dock kunna hantera situationen.
Min kompis bror, 17 nu, bjöd mig på en hemmafest, men jag kände honom tillräckligt väl så jag tackade nej. Om du inte känner honom är det väl lite tveksamt.
Dricka alkohol, snacka, ha kul. Du kanske ska testa lite öl, mer för det sociala än att du avskyr det, alltså ja, det smakar verkligen skit. Du kanske hittar någon som avskyr det också så kan ni snacka! Om det finns vin eller cider kan du testa på det, vittvin är godare än rödvin, cider är fan alltid gott, det kan jag rekommendera. Jag rekommenderar att du inte står i ett hörn någonstans utan försöker vara lite social, känner du inte för att prata kan man ju skippa det, snacka lite men inte så mycket, du kanske helt enkelt ska träffa nån pratig person så lyssnar du ba. Glad