Forumet - Va/Hur ska jag göra?

Va/Hur ska jag göra?

273 0 15
Detta problemet händer tyldigen oftast när det gäller tjejer.
Att det är killen som är player, men då är jag ett udda...
Haft ett par relationer och såklart att allt som har en början, har ett slut.
Dom 2 senaste relationerna va ganska så seriösa, som att jag skulle kunna ta en kula för dom utan att tveka. Efter det tog slut så sa jag till mig själv att jag ska vänta tills jag blir äldre innan jag ska satsa på en relation. Trots det träffade jag en tjej som jag börjat gilla, allt mer och mer.Men nu kommer det som skrämmer mig... Hur ofta snackar en åsna med en kaktus? Så ofta snackar vi (Förmodligen vill ingen ut av oss verka som att vi tofflar efter den andra) Hon har typ 7 killar efter sig + mig och hon festar typ varje helg och jag har absolut INGEN aning vad som händer / kan ha hänt där... Jag sitter och tänker och vet inte om jag borde satsa eller bara ignorera henne.
Om jag iggar henne så kommer det vara smärtsamt tills jag glömmer henne, om jag satsar och sen blir dumpad kommer jag gråta tills sömns varje dag i en viss period.

Va ska jag göra? =(

Spana också in:

prinoto:

Va ska jag göra? =(


Bara för att hon har andra killar efter sig och festar varje helg behöver inte det betyda att hon strular runt med andra. Men om hon gör det så har hon iofs all rätt att göra det eftersom ni inte e tsm. Jag tycker ialf att du kan väl ha kontakt med henne, bjuda över henne på film el nåt till att börja med? Det är ju inte att vara för på..

Så som du beskriver är precis så jag har det. Men trots alla killar är det bara en som jag verkligen tycker om men han verkar inte heller vilja va för på, inte jag heller. Jag skulle ialf uppskatta om killen visade lite intresse och ialf skickade söta sms och bjöd över på film. Eftersom det är vanligt att killar är players så vet inte vi tjejer vad ni verkligen är ute efter. Bevisa för henne att du inte e sån!
prinoto:

Va ska jag göra? =(


Det är en tough nut to crack. Är lite i samma situation faktiskt. Skulle det varit en vanlig tjej så skulle jag inte orkar lägga ner min värdefulla tid men denna tjej är inte lik någon annan tjej jag någonsin träffat. Och då har man även varit social sen tidig ålder. Självsäker, kaxig, självgod och smartare än mig. Inte ofta man hitta dom kvalitéerna i en tjej! (vilket är dröm bruden i mina ögon ska tillägas)

Frågan hur intresserad du är av henne, kan du inte träffa en annan tjej så du slipper allt huzzle ? Säger inte att det bara att switcha av men risk VS reward. Dra iväg ett sms och ta en promenad + fika, strula lite och säg att ni hörs sen när ni hörs. Sen så måste du ju ta fram ditt A-game så att säga om hon ska bli intresserad av dig över de andra killarna men det ska nog inte vara något problem [smile]

Att vara passiv är nog bra men var inte för passiv så du försvinner ut i sanden !