Forumet - va ska ja ta mig till ?

va ska ja ta mig till ?

163 0 29
jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan min kille i en månad[sad] ? det är hur långt som helst och jag blir jätte ledsen, jag har inte så många kompisar eftersom jag alltid varit lite annorlunda så haft ganska svårt att öppna mig för andra människor..
som sagt för lite mera info så bor han inte där ja bor och jag ska jobba nästan hela juli så kommer inte ha tid att träffa honom tills augusti.. och jag vet inte riktigt hur jag ska göra o tänka för att klara av det, behöver lite stöd o så om hur, och vad jag ska göra o tänka.
upponer:

ag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan min kille i en månad


Förstår dig. Jag vet att det är jättelångt, men eftersom du ska jobba mycket så tror jag att du kommer ägna mycket energi åt det. Du kan väl prata med honom i telefon med? Försök att hitta på så mycket som du kan att göra på fritiden. Vad gillar du att göra?

Spana också in:

upponer:

jag gillar att vara inne och titta på film, vara med dom jag gillar och vara ute i naturen i skärgården osv. jag tycker om ganska mycket bara att motivationen minskas


Okej men försök att hitta på mycket. Ring några som du gillar att vara med och fråga om ni ska hitta på något? Annars om du bara vill vara hemma och ta det lugnt själv, så kanske du kan hyra några nya bra filmer? Om du gillar att läsa så går till biblioteket.