Forumet - Vad är bäst med ungdomar.se?!

Vad är bäst med ungdomar.se?!

330 1 30

Spana också in:

Fingerprints:

Jag gillar UM för att alla är så dryga.


jag är jättekänslig o märker inte av det. antingen är du ännu mer känslig ([surprised]) eller så hänger vi på helt olika forumdelar.

tror iof på tvåan. men blev förvånad över ditt svar, har verkligen inte märkt att folk r dryga
Nintendo:

Men det är ju bara att surfa runt lite! I relationsforumet brukar folk vara dryga för där skapas alltid 4932094320 likadana trådar, kolla där!


såg att dekadent va lite dryg mot amsi dock. men han är väl alltid det mot någon ny. har för mig att han sa att han beskrev grundligt hur han skulle trycka ner sitt könsorgan i halsen på mig första gången jag snacka med honom på chatten.

Nintendo:

nusse [love]


hahah [crazy] *naiv o liten*
Jungman Jansson:

Ett inte längre så roande tidsfördriv, det var kul ibland förut


Ok, hängt här länge?

Fingerprints:

folk är dryga hela tiden.


Tycker också det kan va rätt skoj när folk är dryga. Fast sen så är det väl kanske inte alltid skoj. Ifall man faktiskt ställer en seriös fråga som man vill ha svar på. Fast man kanske får skylla sig själv om man ställer seriösa frågor på forumet? [crazy]
Empisan:

Tycker också det kan va rätt skoj när folk är dryga.


fast alltså nu sa jag ju det aldrig som något negativt heller.Empisan:

Fast man kanske får skylla sig själv om man ställer seriösa frågor på forumet?


Handlar väl mer om folk som ställer frågor som man kan googla fram svaret på på tio sekunder. Eller folk som frågar saker som det finns hundra frågor om. Eller folk som frågar om vi tror att de är gravida eller vad de har för åkommor istället för att köpa ett test eller gå till läkaren.