Forumet - Vad är bra att tänka på om man blivit sexuellt trakasserad?

Vad är bra att tänka på om man blivit sexuellt trakasserad?

391 0 10
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

spela mer offer än man egentligen känner sig tror jag kan vara bra för vissa. svårt att bli tagen på allvar annars, i många sammanhang.

Spana också in:

Gråta och vara fullt ärlig med dina innersta känslor och att visa dem för poliser och viktiga personer.

Vara rak och sammanhängande samt visa öppet hur utsatt du känner dig så att den andra personen verkar mindre trovärdig och dess historia mer osammanhängande.

Det känns äkta när någon visar genuint obehag med alla dess kännetecken. Överdriv dina egna känslor lite och inbilla dig att det var värre än vad det var så att du visar tydligare reaktioner.

brukar ej vilja ta sådant till domstol, brukar mest bara tänkapå att pungen är känslig (om trakasseraren är av manligt kön) 

Jag tänkte och tänkte och tänkte så mycket innan jag kom till rättegången. När jag väl satt där så har jag ingen aning om vad som snurrade i mitt huvud. Kom inte ihåg direkt efter vad jag sa heller. Allting som hade hänt flög bara ur mig och sen var det klart. (Efter några pauser också)
Detta handlade om våldtäkt och mannen som gjorde detta fick 3 års fängelse, kom ut efter ett och ett halvt dock. För våldtäkt mot barn. Skål Samt 100 000 i skadestånd.