Forumet - vad är det elakaste ni sagt till någon?

vad är det elakaste ni sagt till någon?

2069 1 72

Spana också in:

Bra tråd! Ville också skapa en sådan.

I alla fall så brukar jag rätt lätt kalla andra för efterblivna/IQ-befriade när jag är arg. Men om jag ska tillbringa något till tråden så...jag var mycket arg på en (nu f.d)kompis, jag tog bort hennes nummer och blockade henne överallt. Hon frågade på ett taskigt sätt varför jag hade tagit bort henne, tror det var det som eggade mig. Jag skrev att hon kunde gå och snacka med sin expojkvän istället. Jag bifogade sedan en bild hon hade lagt upp på Instagram där hon poserar med endast en korsett på ett väldigt obskyrt sätt. Skrev "fan vad snygg du är också!" med. Lång historia bakom det där med expojkvännen, men de har ett väldigt bråkigt förflutet och han hade sagt osanna saker om kompisen för hennes föräldrar så litar de ej längre på henne. En som var med henne berättade att hon grät när denne läste det jag skrev. He-he.

Hemsk jag är Ledsen. Egentligen är detta väldigt litet jämfört vad hon gjort mot mig, men ändå. Ångrade bara att jag inte ignorerade henne.


sicilianmind:

Bra tråd! Ville också skapa en sådan.

I alla fall så brukar jag rätt lätt kalla andra för efterblivna/IQ-befriade när jag är arg. Men om jag ska tillbringa något till tråden så...jag var mycket arg på en (nu f.d)kompis, jag tog bort hennes nummer och blockade henne överallt. Hon frågade på ett taskigt sätt varför jag hade tagit bort henne, tror det var det som eggade mig. Jag skrev att hon kunde gå och snacka med sin expojkvän istället. Jag bifogade sedan en bild hon hade lagt upp på Instagram där hon poserar med endast en korsett på ett väldigt obskyrt sätt. Skrev "fan vad snygg du är också!" med. Lång historia bakom det där med expojkvännen, men de har ett väldigt bråkigt förflutet och han hade sagt osanna saker om kompisen för hennes föräldrar så litar de ej längre på henne. En som var med henne berättade att hon grät när denne läste det jag skrev.

Hemsk jag är Ledsen 

LedsenHjärta

skrev till no bounderies att han skulle skjuta sig. annars vet jag inte vad jag sagt till um:are, men har väl hunnit med en del under mina år. brukar kalla folk för kioskmongon etc (eller kasnke snarare antyda att de är det).

har sagt annat jag ej minns. när jag vistas mycket med personer jag ogillar väldigt mycket händer det att jag fäller elaka kommentarer utan att tänka mig för. har dock sluppit detta sen jag slutade gymnasiet så minns inget sådär på rak arm.

Det var inte direkt till någon, men ändå så att personen skulle höra det och ta illa upp.

Var 10 år och var på väg hem med bussen från badhuset tsms med klassen. I klassen fanns det en tjej som hette Cornelia vars pappa nyligen hade dött i en bilolycka. Jag och några kompisar satt längst bak och typ fantiserade ihop konspirationsteorier, bl.a gällande Palmemordet och sen sa jag utan att tänka mig för "det var säkert någon som betalade någon 1000 kr för att döda Cornelias pappa". Fick typ halva klassen emot mig efter det och samtal med både lärare och mina föräldrar och shit.

Sårar människor genom att bara närvara, men det är inte menat dock Ifråga satte jag för inte så länge sedan starkt hur en läkare överhuvudtaget klarade av att ta sig ur sängen på morgnarna.  Då kändes det som att jag passerat någon gräns där irritation nog gått över i annat..