Forumet - Vad är det för fel?

Vad är det för fel?

2750 0 6
Jag har skrivit ett inlägg på detta forumet och jag ser att 32 har läst inlägget, men varför svarar inte någon av de 32 på mitt inlägg? Själv ser man andra som skriver på massa andra trådar, som inte ens verkar ha ett sammanhang, en handling, utan är mest vad tycker du om denna personen över dig, ad är det för något egentligen, är det en lek/grej här på forumet? Det är så drygt att man vill få så mycket tips och råd om viktiga saker och så läser folk men ingen svarar? 

Spana också in:


jossie94: Jag har skrivit ett inlägg på detta forumet
Här är mitt råd syster-
Förlita dig inte på människor som så: Var beroende av dem allena, Var grundad i dem allena, Ha alla dina känslor investerade i dem allena, Sök deras kärlek allena, Ha ditt hopp i dem allena, Lev för dem allena, Sök deras medtycke allena.
Dessa inställningar är alltså Ofruktsamma
Mitt råd är istället: Förlita dig på: sanningen,  vägen , livet, det som är avskilt heligt och sakrosankt, ljuset, det som är lagt på stadig grund, den lag som blev skapad innan jordens befästelse.
Angående kärleken: Det är mer välsignelse att ge än att få - Vi har två öron och en mun för att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi pratar.
Denna kunskapen är alltså Fruktsam