Forumet - Vad är det för fel på mig

Vad är det för fel på mig

2309 0 30
Jag har flickvän sen 2 år tillbaka, och vi har bra sexliv etc.

Nu efter att skolan är slut skall min kusin bo hos oss i en vecka, och han har med sig sin polare som är bög med ner också. Jag bor i en litan stad på västkusten så inga detaljer ges [crazy]

Aja, jag är inte bög och har aldrig varit ens lite nyfiken på killar eller nått förut. Men min kusins polare är FETT snygg, och han luktar gott, skrattar mysigt, har snygg kropp, bra personlighet, fina ögon och är lagom kaxig och grabbig och är typ lätt som fan att prata med och allmänt underbar. Hur kan jag känna såhär för en kille helt plötsligt? Dessutom är han bara 15år vilket är lite pinsamt med. Men jag hittar typ på ursäkter för att få vara nära honom, typ småkivas när vi spelar tv-spel, brottas när vi badat etc.

Är fett kåt på honom och jag känner mig så jävla dum och typ skäms för att jag tänker såhär. Och min tjej lär ju hata mig om hon misstänker eller får reda på något.

Kan man typ få starka känslor för en kille utan att vara bög? Jag har aldrig träffat en homosexuell kille innan vad jag vet, men det känns typ som att han smittat mig eller nått. jag vet att det kanske låter dumt men det känns så. Aldrig haft sånna känslor innan, men nu pang så kan jag inte sluta tänka på honom [chocked]

Spana också in:

Förvirrad:

men det känns typ som att han smittat mig eller nått.


[bigsmile]

Men hörru, ibland händer det att man blir kär i och attraheras av individen, inte könet.
Eller så väcktes din nyfikenhet av vetskapen att han är homosexuell.
Avvakta och se hur det utvecklas, tänk även över din relation med din tjej om det känns som att den kan bli svajig av detta.

ps det är inget fel på dig ds
respons:

Inte jag, men antagligen Frippe och Qazed. Med tanke på att de är homosexuella då alltså. Grattis kompis.


Tack kompis, känns mycket bättre nu [crazy]

Nachac:

Prata med din flickvän, är inte säkert att hon blir sur och du har inget att förlora.


Zapetta:

Att du får känslor för någon annan oavsett kön är något du borde prata med din flickvän om


Hur ofta vill flickvänner höra om att deras pojkvän är intresserad av en annan kille? Är det inte bättre att bara hålla käften?krasch:

Eller så väcktes din nyfikenhet av vetskapen att han är homosexuell.


stereo total:

Det är som är viktigt är att du är attraherad och intresserad av den här killen. Koncentrera dig på det.


Men vad skall jag göra då? Legat och tänkt på detta hela natten, asjobbigt.
Zapetta:

Att du får känslor för någon annan oavsett kön är något du borde prata med din flickvän om, om ni inte kan köra på ett öppet förhållande dvs


tänkte lite samma sak. va inte orolig över din läggning den kommer du "hitta" naturligt och jag ser inget konstigt i din situation förutom att du har känslor för någon annan än din flickvän.

Som tjej skulle jag i alla fall inte vilja veta om min kille tände på någon annan kille/tjej). men bara för att det är en kille är det inte mindre otrohet så håll tassarna i styr tills du bestämt dig.
Förvirrad:

Men seriöst, har ni grabbar haft sånna känslor för en kille nån gång, eller är jag typ bög?


Känner du lika stark för din tjej eller är ni mer som bra kompisar som har sex? Jag har också haft flickvän men känslorna jag fick första gången jag var med en kille var helt annorlunda. När jag var med tjejen trodde jag att det var så det var, man blev typ väldigt nära kompisar och hade kul tillsammans och hade sex. När jag var med en kille första gången blev det ganska uppenbart att jag aldrig varit kär i henne, jag gillade henne som fan som kompis, men jag var aldrig kär och jag blev aldrig kåt av henne som jag blir av killar heller.

Mitt tips är att passa på med den killen. Du har en vecka på dig att utforska lite, sen åker dem hem igen och ingen behöver få veta nått. Du kommer ångra dig om du inte tar chansen, du kommer fortsätta vara osäker och förvirrad och undra vad som kunde ha hänt om du inte varit så feg. Och säg inget till tjejen heller förens det finns något att berätta. Om du testar me en kille och det visar sig att det inte var din grej behöver hon ju aldrig få feta något och ni kan leva lyckliga i alla era dagar etc [wink]
Det är inget fel på dig, någon gång ska man väl upptäcka det. Men tycker nog du ska vänta och se hur det utvecklar sig. Kanske bara är något tillfälligt, om två dagar kanske du inte alls känner så och då är det ju onödigt att tala om nåt för din flickvän och sätta henne i en jobbig situation som kanske kan leda till att det det blir sämre mellan er.
Förvirrad:

Hur ofta vill flickvänner höra om att deras pojkvän är intresserad av en annan kille? Är det inte bättre att bara hålla käften?


Så länge du inte fysiskt gör något så behöver du kanske inte berätta. Får man känslor för andra än sin partner bör man dock tänka till lite kanske..

somkärlekenpåfilm:

Som tjej skulle jag i alla fall inte vilja veta om min kille tände på någon annan kille/tjej). men bara för att det är en kille är det inte mindre otrohet så håll tassarna i styr tills du bestämt dig.