Forumet - Vad är det för fel på mig ?

Vad är det för fel på mig ?

696 1 16
Hej jag har inte kommit ihåg någon dröm som jag har drömt varje dag så brukar jag komma ihåg vad jag brukar drömma på kvällarna men nu har jag inte kommit ihåg en enda dröm på ett helt år är det dåligt eller ? Jag vill ju så gärna komma ihåg mina drömmar hjälp [zzz][sad]

Spana också in:

Drömde om massa 33cl-burkar i natt som föll från himmelen, och folk skadade sig utav dem, sedan vart jag helt plötsligt inuti stadens största köpcentrum/galleria & gick runt helt själv till dess att det kom inbrottstjuvar vid 02:43.. så fajtades jag lite med dem i en guldbutik.. Därefter slungades jag direkt till Malaysia där det pågick kärnvapenkrig.. fuckat eller vad? [crazy]


Det är skönare att vakna upp fritt från tankar än minnen från fuckade drömmar, det är min åsikt..
S3ON:

Drömde om massa 33cl-burkar i natt som föll från himmelen, och folk skadade sig utav dem, sedan vart jag helt plötsligt inuti stadens största köpcentrum/galleria & gick runt helt själv till dess att det kom inbrottstjuvar vid 02:43.. så fajtades jag lite med dem i en guldbutik.. Därefter slungades jag direkt till Malaysia där det pågick kärnvapenkrig.. fuckat eller vad? Det är skönare att vakna upp fritt från tankar än minnen från fuckade drömmar, det är min åsikt..


Men du drömmer ju i alla fall :/[sad]
Vad jag förstått så betyder att man drömmer mindre att man sover djupare/att hjärnan vilar bättre än om den håller på och härjar alltför mycket.

Men jag kan känna samma sak, jag har aldrig drömt speciellt mycket, men när jag gör det tycker jag oftast det är intressant och skulle inte ha något emot att göra det oftare.

Oftast när jag drömmer är det jättekorta minidrömmar som varar i någon sekund, och när jag vaknar så gör det mig mest förvirrad, eftersom det kan handla om att jag drömt att jag blivit citerad på UM, att en person sagt något denne inte sagt och sådär...

Men tycker det är intressant att klura på om det går att "lära" något av drömmen. Jag skulle aldrig gå på vad någon drömtolkarbok säger eller så, men jag tror att man själv kan tolka sina drömmar och lära sig saker om sig själv och annat.
Tobbish:

Vad jag förstått så betyder att man drömmer mindre att man sover djupare/att hjärnan vilar bättre än om den håller på och härjar alltför mycket.Men jag kan känna samma sak, jag har aldrig drömt speciellt mycket, men när jag gör det tycker jag oftast det är intressant och skulle inte ha något emot att göra det oftare.Oftast när jag drömmer är det jättekorta minidrömmar som varar i någon sekund, och när jag vaknar så gör det mig mest förvirrad, eftersom det kan handla om att jag drömt att jag blivit citerad på UM, att en person sagt något denne inte sagt och sådär...Men tycker det är intressant att klura på om det går att "lära" något av drömmen. Jag skulle aldrig gå på vad någon drömtolkarbok säger eller så, men jag tror att man själv kan tolka sina drömmar och lära sig saker om sig själv och annat.


Alla går och säger jag drömde det och det men jag kan inte säga något eftersom jag kommer aldrig ihåg
1Thegirl1:

Alla går och säger jag drömde det och det men jag kan inte säga något eftersom jag kommer aldrig ihåg


I know the feeling. Men det kommer... förhoppningsvis. Så tänker jag! [y]

Måste ju finnas annat att prata om än vad man drömt, trots allt (medan man väntar på drömmar att prata om). Du får väl ljuga ihop något om inte annat... vem ska motbevisa dig? [ops]
Tobbish:

I know the feeling. Men det kommer... förhoppningsvis. Så tänker jag! Måste ju finnas annat att prata om än vad man drömt, trots allt (medan man väntar på drömmar att prata om). Du får väl ljuga ihop något om inte annat... vem ska motbevisa dig?


Det var ju smart men varför kommer jag inte ihåg mina drömmar är det dåligt ?[cute]