Forumet - Vad är det med denna tjej?

Vad är det med denna tjej?

156 0 18
Ska försöka komprimera en lång jäkla historia kortfattat. Jo det är så att jag har varit på gång med en tjej ett tag nu. Men hon skickar ut så konstiga signaler. Först ville hon att vi skulle träffas,och det gjorde vi, men det hände inte så mycket. När vi åkte hem så frågade jag typ om jag kunde få komma hem till henne nån dag. Hon bara avfärdade/log. Efter det var jag på och chattade med henne, men hon var väldigt kylig.

Sen när jag ignorerat henne ett tag och börjat glömma bort henne, så kontaktar hon mig plötsligt. Hade helt glömt bort henne faktiskt. Efter lite chattande frågar hon om vi ska ses hemma hos henne. Men hon tyckte det var svårt att planera osv och jag ville inte vara för på igen så jag la mig inte i det där. Hursomhelst så rann allt ut i sanden.

Nu senast har vi chattat rätt mycket, men hon verkar inte må så bra så jag har mest varit där som stöd för henne. Sen efter ett tag så föreslog jag att vi kanske kunde ses. Då blev hon ställd och upprörd som jag tolkade det. Sa att jag betedde mig sjukt m.m. Vadå bara för att jag föreslår att vi kan träffas? Förstår mig inte alls på henne. Normala människor träffas för att knyta kontakter och hon ville ju det tidigare? Vad är det nu som är problemet?

Spana också in:

Penstrokes:

Försök nästla dig in i hennes liv tills hon inte klarar sig utan dig, bygg upp så mycket utav ett beroende som möjligt. Sen hotar du att lämna henne när hon inte gör som du vill.


[bigsmile]


Ont: om du verkligen gillar henne så säg som det är, tala ur skägget så att säga. Låt henne inte byta ämne innan allt är utpratat.
Hon skickar olika signaler för att se var hon har dig.

Tips: Reagera inte på kylighet då hon beter sig kyligt för att hon söker en reaktion av dig. Reagerar du inte vill hon ha dig ännu mer. Liksom man vill ha det man inte kan få...

Salongsberusad:

Sen när jag ignorerat henne ett tag och börjat glömma bort henne, så kontaktar hon mig plötsligt.