Forumet - Vad är det med mig?

Vad är det med mig?

189 0 4
Jag börjar fundera om nånting fel med mig. För det första så har jag minskad aptit, känner inte för att äta längre på samma sätt och fast jag är hungrig så får jag inte i mig mycket alls. Det har varit så i några veckor. Har även börjar drömma mardrömmar, något jag aldrig har gjort tidigare så här ofta. Känner mig även väldigt trött och gråtfärdig ofta. Vad är det med mig? Jag brukar inte gråta ofta annars men nu känner jag för att gråta hela tiden. 

sessan707997: Jag börjar fundera om nånting fel med mig. För det första så har jag minskad aptit, känner inte för att äta längre på samma sätt och fast jag är hungrig så får jag inte i mig mycket alls. Det har varit så i några veckor. Har även börjar drömma mardrömmar, något jag aldrig har gjort tidigare så här ofta. Känner mig även väldigt trött och gråtfärdig ofta. Vad är det med mig? Jag brukar inte gråta ofta annars men nu känner jag för att gråta hela tiden. 
Känner exakt som du, men jag drömmer inte mardrömmar. Tror att det kan bero på stress då jag stressar mycket nu då jag ska börja gymnasiet :) 

Spana också in: