Forumet - Vad är det som är så otroligt snett? ingen förstår..?

Vad är det som är så otroligt snett? ingen förstår..?

164 0 34
Howdy.

Jag är arton, och har en kille jag har en väldigt tajt relation med. varken han eller jag är speciellt sociala, vi har en eller två vänner vi verkligen älskar, som vi träffar ibland. men vi ägnar oss mest åt varandra. vi är varandras bästa vänner. det var så allt började. från inget, till allt. istället för allt, till inget..

Hur som helst.
Problemet:
Min pojkvän är idag en väldigt glad kille, som inte har några större bekymmer förutom skolan.
Men ibland, lite då och då, så ska han helt plötsligt gå och lägga sig vid nio, vilket han aldrig någonsin gör. Och när man frågar varför, så säger han att han känner sig nere och deprimerad. Men han vet själv inte varför.

Jag själv känner igen problemet, men jag vet ju att problemet uppstår för att jag äter medicin som är depressiv, det gör ju inte han..

vad kan vara fel?
Vad skulle ni gjort om det vore er högt älskade partner?
Slå han på käften och skrik till honom att ta det som en man.

On a more serious note. Alla har vi väl rätten till att känna oss nere då och då? Att vara glad jämt och ständigt kan bli rätt påfrestande. Men om det inte håller i sig dagen efter så beror det antagligen bara på sömnbrist.
Jonnybravo91:

Alla har vi väl rätten till att känna oss nere då och då? Att vara glad jämt och ständigt kan bli rätt påfrestande. Men om det inte håller i sig dagen efter så beror det antagligen bara på sömnbrist.


Jo.. men han blir så himla nere.. han blir alldeles tyst, svarar inte i telefon, skriver nästintill ingenting när man frågar honom saker.. Är man nära honom kan man se hur han har tårar i ögonvrån..
Sen går han bara och lägger sig..
det gör mig jätte bekymrad.
Han är så glad annars..

Spana också in:

Jonnybravo91:

Fasad?


Han brukar berätta så fort något är fel.. så vi kan prata om det..
han själv vet verkligen inte varför han är så ledsen. det är därför jag blir bekymrad.
Saker i ens omedvetna, dolda minnen osv, kan vara problemet. och då måste han till en psykolog, vilket han vägrar..

OF 5:

se till att försök vara närvarande men tjata inte.


Jo [smile] Det är det jag kör på just nu. Men jag blir gravt bekymrad. när han bara går och lägger sig och säger att han känner sig nere, så blir ju jag också nere.. och funderar nästan hela natten på vad som är fel. vilket jag själv tycker är patetiskt. men jag kan liksom inte hjälpa det.
Dark_solitude:

er sig nere, så blir ju jag också nere.. och funderar nästan hela natten på vad som är fel. vilket jag själv tycker är patetiskt. men jag kan liksom inte hjälpa det.


Det är ju naturligt och det kan ju bli väldigt besvärande i längden för dig, men för honom så är det nog bäst