Forumet - Vad är det som går fel?

Vad är det som går fel?

205 0 16
Jag är en kille på 18 år. Blev av med min oskuld när jag var 16. Vi hade varit tillsammans i 3 månader innan vi gjorde det och de två första gångerna misslyckades vi pga att jag inte fick upp den ordentligt. Tredje gången lyckades vi och allt flöt på jätte bra.

Vi är inte tillsammans sedan ett år tillbaka och jag har haft sex med en tjej efter henne och försökt med en annan men inte lyckats pga. samma probelm som jag och min första tjej hade i början.

Nu har jag träffat en ny tjej, vi är inte riktigt tillsammans men vi tycker väldigt mycket om varandra. Vi har inte haft sex ännu pga. att jag sagt att jag vill vänta, men i ärlighetens namn så har det blivit precis som med min första tjej. Jag blir kåt och är påväg att få stånd men precis i sista stund känner jag hur allting slutar och den blir helt mjuk igen och omöjlig att få upp.
Jag har inga problem att onanera när jag är själv, tar inte lång tid alls och få upp den..

Varför blir det såhär? Vad ska jag göra för att lösa det?

/En väldigt ledsen kille

Spana också in:

pavelp:

Så att prata med henne hjälper tror ni? jag hoppas verkligen att det löser sig men jag känner mig bara helt knäckt o tror att hon kommer lämna mig.. hur ska jag lägga fram det hela?


Om hon gillar dig så ska en sådanhär sak inte vara ett problem det händer ALLA. Det kanske känns bättre för dig om du vet att hon vet. Då kan ju hon ta hänsyn till att du just nu känner dig aningen pressad. Men det är bara du som vet hur du vill lösa det.
Det är nervositet skulle jag tippa på.
Hur gör ni när ni ska ha sex/hur gjorde du med tidigare tjejer? Jag tycker du ska säga till henne att ha en myskväll och inte en snabbminut. Om ni sitter och myser med ganska lite kläder kommer det gå bättre!
Myskvällen ska vara lång. :)