Forumet - Vad är det som händer och vad ska jag göra?

Vad är det som händer och vad ska jag göra?

145 0 6
Alltså, Jag har det jätte jobbigt hemma! Min mamma går runt och är sur hela tiden och är jobbig. Bara säger att allt man gör är fel och så. Min pappa ska vi inte prata om han är inte en pappa han frågar knappt något han ringer en aldrig tex och frågar bara hur man mår, Han kommer bara hem och säger hej och äter och sen går han och sätter dig vid sin jävla tv.

Och min syster är dum i huvudet! Hon kallar mig fitta dum i huvudet m.m och en gång så satt jag och t och så ko hon ut ur ditt rum och så sa hon usch fy fan har hon ätit färdigt eller? jag gick bara där ifrån! Jag känne mig bara äcklig och värdelös då! Och mamma sitter och tjatar på pappa som inte lyssnar och mig bryr dom sig knapp om jag gör inget annat än att sitta inne i mitt rum bokstavligt talat! Och så tänker man jaa nu ska jag åka till skolan och komma bort från detta men nej!

Då har man inte så många vänner som man kan lita på längre! jag trode jag hade de! men fan! jag vet inte vad jag ska göra det spelar ingen roll hur jag än försöker så blir det bara fel ! och så går mina vänner sitter och pratar om sina pojkvänner och vad dom har gjort och si och så och själv sitter man och inte ens haft en pojkvän! Och jag är lite större, så jag har blivit kallad för tjockis med mera! Jag vet inte vad jag ska göra ge mig förslag snälla?

Spana också in: