Forumet - Vad är detta för känsla.

Vad är detta för känsla.

747 0 37
Vet inte om jag postade i rätt forum nu. Men jag chansar.

Tidigare idag vid 4 tiden drabbades jag av en jävligt dålig känsla i magen, och den har hållt i sig hela dagen. Det är så jävla jobbigt. Är orolig och allt känns konstigt. Jag oroar mig för att något hänt någon nära till mig, eller att det kommer hända något.

Vet att en gång när jag hade denna känslan så plingade det på dörren och då hade någon kört över våran katt. Kanske därför jag är extra orolig nu.
Men vissa gånger när känslan kommit krypande så har den försvunnit på 20 minuter och inget har hänt!

Någon som vart med om samma sak och kanske har något tips på hur i helvete jag skall bli av med denna hemska känslan? Eller något som har en förklaring på vad det kan vara för fel på mig.
Kan ju inte ens sova!

P.s Orkar inte med massa folk som skall vara roliga/ironiska eller bara jävliga. Håll ert skit för er själva.

Spana också in:

enhimmelskdrog:

det är nog bara vanlig oro/obehagskänsla som går över av sig självt, men om den sitter i ett längre tag borde du kanske gå och kolla upp.


Aa, det är ju det som är sjukt jobbigt. Man vill ju ringa alla man känner hela tiden för att kolla att allt är okej , fast det egentligen bara är jag som sitter och nojjar =(
Buppboll:

Hade jag vart ett medium hade jag antagligen inte behövt skapa en tråd här, där 70 % av svaren är svar från mobbade idioter som tar igen från sin taskiga skolgång via en dataskärm.


[sad]Elakt sagt[sad]

OnT: Känslan kallas ångest, håller det i sig finns psykofarmaka, försvinner det såär det inget farligt, alla upplever det, jag t ex under hela grundskolan då jag blev svårt mobbad[n][n][n][n]
Lille_Marx:

[sad]Elakt sagt[sad]

OnT: Känslan kallas ångest, håller det i sig finns psykofarmaka, försvinner det såär det inget farligt, alla upplever det, jag t ex under hela grundskolan då jag blev svårt mobbad[n][n][n][n]


Bara elakt mot dom som inte kan komma med vettiga svar, utan bara förpestar trådar med sina kommentarer.

Asså [shake] det låter inte roligt. Men kan inte finna en anledning till att ha det. Har inget som tynger mig direkt . Ingen som jag mår speciellt dåligt över heller . Blir till att googla ännu mer.