Forumet - Vad är detta? [Varelse i skogen]

Vad är detta? [Varelse i skogen]

680 2 17
Jag har flera gånger sett en konstig varelse som springer runt i skogarna. Den första känslan jag får när jag ser denna är rädsla. Man vill bara springa så fort man kan åt motsatt håll.

Att förklara hur drn ser ut är väldigt svårt. Så jag har gjort en skitful silhuett i paint istället.
Jag har aldrig sett deni fullt dagsljus så därför blir det en svart bild.

Jag har tecknat helt ur minnet så gott jag kunde.

http://oi49.tinypic.com/1zl8480.jpg

Känner någon igen detta? Vad tror ni att det är för något? Egna erfarenheter?

Spana också in:

Jag såg varelsen på vintrarna när solen gått ner. Senaste gången jag såg varelsen var i mitten på november. Då höll busschauffören på att köra på den.

Första gången jag såg varelsen var när jag var mycket liten. Den stod då på lur precis vid skogskanten vid vår gård en sommar och tittade på grisarna som vi då hade. Det hade jag glömt bort men kom plötsligt ihåg det i vintras.

Varelsen är runt 150 cm, men jag har sett en som var lika stor som en fullvuxen man. Det ser ut som att dom inte har någon hals och uppfattas som knöliga av sig. Dessutom springer dom riktigt fort trots att dom har ben som är hälften så långa som våra.

När jag var mycket liten (nått år) var vi på bilsemester med familjen, vi stannade vid en skog mitt i natten för att borsta tänderna etc, då min mamma tycktes se något stort svart, med ögon (inte djurögon) och jaa, två ben. Hon tänkte inte så mycket utan gick direkt in i bilen med mina två andra syskon fort. Sen tänkte hon att det kanske bara var något djur, men då kom min pappa in i bilen och sa; såg du något? Hon berättade och han sa sedan att han såg exakt samma sak och sen åkte dom sjukt fort därifrån. Kanske var något liknande?