Forumet - Vad är detta? VARNING TILL KÄNSLIGA LÄSARE: Bildinnehåll

Vad är detta? VARNING TILL KÄNSLIGA LÄSARE: Bildinnehåll

5095 0 23
Hej!

Jag får utslag som pretty much kommer och går i peioder. Jag får det i en vecka eller två, sen försvinner det i en månad eller mer. Om jag skulle boka tid för undersökning skulle utslagen försvinna innan väntetiden är slut... Men eftersom allt doktorer gör är att kollar på den, så borde väl bild räcka? Dessvärre finns inga sexrådgivare som tar emot e-mail. Kanske ngn här vet?

Värt att nämna är att jag fick dessa ustlag för ett år sen. Jag fick flickvän för mer än två år sen, och jag har inte varit otrogen (jag har dessutom ingen anledning till att tro att hon har varit det heller). Det känns som att det kommer i samband med sex (ibland när vi har sex så börjar det svida på oss båda, och utslagen kommer strax därefter).

Någon som vet ngt? Varsågod att komma med en miljon dumma kommentarer, bryr mig inte så mkt... Älska anonymitet!

aab.jpg

Spana också in:

Jallieeeeee:

snart börjar det väll växa champinjoner, du vet man odlas champinjoner i jord med piss i.........men det klart kan svampar växa på en sådan liten yta som hans?????????


Men please. Avregga trollunge. Orka. -.-

Har du sådana snoppkomplex så du måste sitta och mobba en snubbe med en normal penis? Han har ju för det första inte stånd och för det andra så syns inte ens hela kuken så jag tycker inte varken du eller jag kan bedöma hans storlek.
toschk:

Någon som vet ngt? Varsågod att komma med en miljon dumma kommentarer, bryr mig inte så mkt... Älska anonymitet!


Ser ut som svamp. Man kan lätt få det om man tex tränar och har fuktiga underkläder ofta. Dock brukar man inte få det på ollonet utan i ljumskarna så jag är inte helt säker..

Gär det ont, kliar eller nått annat besvär? Eller är det bara prickar?