Forumet - Vad är en fjortis för dig?

Vad är en fjortis för dig?

1697 0 31
Många ser väldigt olika på fjortisar. Så jag undrar, vad är en fjortis för dig? [smile] Jag har blivit kallad fjortis väldigt många gånger. Men själv håller jag inte med!

Jag tror jag blir kallad det eftersom att jag brukar ha rätt så mycket foundation, mascara, har löshår osv. Men en fjortis är ju inte utseende! För mig är en fjortis en person som är ute och festar och röker osv. och söker uppmärksamhet på det sättet.

Men som sagt, vad är en fjortis för dig? [smile]

Spana också in:

jonta:

Usch stackare. Jag vet inte riktigt hur de tänker, hur man sån? Vaknar man en dag och tänker "fan va fränt det skulle vara med 20 hårband på varje ben? Och jag vet! Jag tar morsans brunkräm och smetar in ansiktet med den.


Ja du, en jävligt bra fråga. Vem kom på idén med massa gummiband på benen? Det är ju knappast snyggt. Eller praktiskt.. [tard]
JejeX:

Ja du, en jävligt bra fråga. Vem kom på idén med massa gummiband på benen? Det är ju knappast snyggt. Eller praktiskt.. [tard]


Hmm, hoppas inte att hata dem är ett tecken på att jag börjar bli gammal "ungdomar nu för tiden, ojoj, visar röven med jeansen ner till knäna! och hårband runt benen, ojojoj, annat var det på min tid!"
men hår banden är för att många saknar att byxan går in där nere.

min storebror har sådana byxor med dragkjedjor där nere. typ cheapmonday som säljer sådana. dom är riktigt snygga.

kan hålla med om att hårbanden kanske inte är så snygga men dom har fått en ännu mer försämrad status i o med folket som gör sådär. hade det varit hiphoppare hade det varit en helt annan sak. (dock lite löjligt ändå).

jag förstår iaf dessa manliga fjortisars tankegång när dom ville ge hårbandet en ny funktion