Forumet - Vad är falska människor?

Vad är falska människor?

8576 0 21
Många pratar om falska människor. Ofta i sammanhang som skitsnack. Skitsnack i säg betyder struntprat. Jag tycker själv att det inte hänger ihop.
Min tolkning egna av falska människor är mer personer med dubbelmoral, att de anklagar andra, konspirerar och går bakom ryggen, uttnytjar tillfällen.

Jag vill höra era åsikter om falska människor? Och vad är falsk, är det nödvändigtvis att man snackar skit?

I vilka tillfällen är det rätt att kalla någon falsk? När kompisar dubbel lurar varandra o sen att den ena upptäcker bara?När man snackat illa om en person för den behandlat den andra respektlöst?[surprised]

Försök komma på så mycket ni kan för besvara frågorna. Vore kul o se vad ni kan komma på genom tänka än som de flesta bara uttalar sig pga hat mot någon.

Spana också in:

Roll on:

Säga negativa saker om en annan person bakom ryggen på denne.


Okej men egentligen skulle jag inte kalla det snacka skit om man hittar på negativa saker. Man kanske tycker illa om personen, men om man är tvungen prata med någon om denna personen och vill inte säga det rakt i ansiktet. Hur ska man gå till väga? Vore kul o se hur ni alla tänker här:)
Observator:

Hur avgör man då huruvida personen är trevlig på riktigt eller bara låtsas?
Personligen skulle jag föredra en person som spelar trevlig framför en som öppet visar förakt mot mig.


Det märker man på tonfalllet och ögonen.
Visst, men det är jävligt förvirrande när den är ens kompis ena sekunden och andra astaskig o sen normal igen[n].
Förresten finns det ett till alternativ- att personen inte pratar me en alls istället så man slipper bli sårad om o om igen. (detta gäller inte min smått falska vän eftersom hon hänger med alla mina andra kompisar)
Roll on:

Säga negativa saker om en annan person bakom ryggen på denne.


Roll on:

Då pratar man med någon om denna personen.


Det låter ju väldigt bra på papper, men hur ofta går man fram till någon och säger ex. "Jag tycker du har riktigt fula gympaskor. Din mamma verkar jävligt skum. Du är dålig på matematik. Du behandlar din flickvän som skit. Du pratar alltid om helt ointressanta saker och är patetisk. Att dansa lindy hop på fritiden är det lamaste jag någonsin hört"