Forumet - Vad är felet?

Vad är felet?

615 0 6
Helt ny här på forumet, så Hej alla!

Jag mår sämre och sämre hela tiden över mig själv och min kropp. Är en 14 årig tjej som bor i en förort. Är 168 lång med långa ben, väger 45 kg, har B-kupa och 68 cm i midjemått. Min rumpa är hyffsat välfylld men den kunde gärna fått vara lite bredare. Mina lår går inte ihop, har s.k. lårgap. 
Håret når nedanför brösten och är mellanblond och rakt. Har blå ögon, ganska stora ögon faktiskt. Min näsa är för stor enligt mig själv, dock har ingen påpekat det. Har normala läppar tycker jag. Inte speciellt mycket finnar heller. Min hudfärg är normalt ljus blir dock lite mörkare på sommaren. Har alltid borstat och rent hår, "populära" kläder (mode) och ser till att alltid lukta gott, se allmänt ren ut. 
Sminkar mig mycket sällan, använder endast foundation, concealer och ibland mascara.
Vill ni se hur jag ser ut för en bedömning så kan jag PM:a bild.

Är oftast med "dem coola" dvs. dem som käftar mot lärare, röker mm. Dock är jag ganska blyg och gör inget större väsen av mig. Jag har aldrig hängt efter mina kompisar och tiggt om att få vara med dem utan det är dem som valt mig. Röker inte, dricker inte, käftar inte.

Men jag har aldrig haft ett förhållande! Okey, i fyran typ när alla var med alla höll jag väl på med några killar men det var ju aldrig seriöst.  Alla andra berättar om hur deras förhållanden är men jag bara "eh jag har aldrig haft ett förhållande sen jag var 10 år". Varje dag försöket jag komma på vad felet på mig är eftersom jag inte får nån kille. Och ni fattar ju hur otroligt jävla desperat jag är nu när jag tom. lägger ut den här tråden. 

Så om ni vill kan jag skicka PM på mig själv ser ni ju hur jag ser ut. Annars: nu när ni läst, kommer ni på spontant vad som gör att jag inte får någon kille?

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Tänk på att det är bättre att vara förberedd än att göra det för fort. Gör det med någon du har förtroende för, jag föreslår att du kanske kan hitta på något annat att göra, som att vara mer social med andra o sv. Det finns ingen anledning till att du behöver tänka på oskulden i sånt här läge, eftersom förlusten till är för att göra tillvaron bättre för den senareblivna partnern du kan tänkas vara med. Alla personer i sig ska behandlas som en lyxvara, ta hand om dig varsamt!

Spana också in: