Forumet - vad är grejjen med string?

vad är grejjen med string?

2579 0 30

Spana också in:

fridaae:

varför gillar alla killar string?Jag personligen tycker att det är snyggt med tjejer som har string, men skulle inte vilja att min flickvän gick omkring med det, utom möjligen i sänghalmen tsm med mig. Är i många fall lite väl slampigt för min smak.
Sen så vet jag att många tjejer tycker att det är obehagligt med string vilket gör det lite avtändande för min del, jag är dock lite känslig vad gäller vissa saker hehe. Exempelvis kan jag ha svårt för tjejer som går i väldigt höga klackar därför att jag vet att det inte är skönt för dom - och tom gör ont ibland, vilket tyder på att dom enligt min mening är väldigt ytliga = avtändande. Och det blir lite samma sak när det gäller string.
Hm. På den tiden när jag använde string tyckte jag faktiskt att det var skönare än andra trosor. Tror man rör sig på ett annat sätt efter ett tag, för det gick knappt att använda andra trosor efter en intensiv period av string, för att de helt enkelt inte ville sitta där de skulle. Konstigt.

Iallafall: Alla tjejer tycker knappast att det är obehagligt. Och det FINNS sköna stringtrosor.
Förlåt. Jag måste vara en jävligt skum kille, för jag tycker inte trosor är särskilt hett, spännande eller sexigt alls. Snarare tvärtom. Det kan vara lite skabbigt faktiskt, tjejer blir våta ibland, svettiga och ett par trosor som suttit på en hel dag är inte alltid så fräscha. [tard]

Och med risk för att verka ännu mer korkad så tror jag de flesta killar tycker som jag. [censur]

Det är klart att jag inte har något emot om en tjej bara har trosor på sig, men det har inget med trosorna att göra, utan att tjejen är lättklädd. Ännu bättre är det ju om hon inte har trosor på sig alls, helst helt naken såklart.

Jag tror underkläder och kläder överhuvudtaget är något som tjejer är experter på att hänga upp sig på. Ni inser aldrig att det är er, era kroppar, som vi killar tänder på, inte era kläder. Det finns säkert en och annan kille som gillar att leka med tjejers trosor, men de flesta av oss föredrar att leka med det som brukar finnas i trosorna...