Forumet - Vad är Nachacs åsikt om dig?

Vad är Nachacs åsikt om dig?

6944 1 361

Spana också in:

isola:

Känns som om detta kommer att bli en dramatisk tråd!


En del säger att du har "hjärtat på rätta stället" och oavsett om det menas "till vänster" (absolut inget fel på människor som har hjärtat till höger, men det är ju inte normalt) eller om det menas att du "vill väl" (vem gör inte?) så finner jag detta omdöme intetsägande. Du tycks ha inställningen "ändamålen helgar medlen", uppvisar ofta en ganska svartvit världsbild och du tenderar använda härskartekniker i debatter. Ibland önskar man också att du bara skulle hålla snattran, t.ex. när du uppmanar en mager person att "äta" (det är ingalunda mer okej att klaga på att någon är mager än tjock.)

Dock: Du är en duktig jämställdhetsförkämpe och värnar om djur och barn, samt vad jag har läst, inte bara snackar utan faktiskt gör saker också, som gör samhället till ett bättre ställe, vilket är beundransvärt. Du avhåller också stackars vilsna tonåringar från att stoppa sin penis i någons urinrör utan kondom, vilket är fint (framförallt att du orkar då de flesta vid det här laget har tröttnat.)

I korthet är du med andra ord en god samhällsmedborgare med enstaka irriterande drag (som vi alla har) som i huvudsak tillför positiv energi till världen. Jag gissar också att du är en väldigt lojal person.elverpigen:

bregott


Gissar på förhand att detta omdöme inte kommer bli lika långt, men jag gillar dig i alla fall. Ibland är det smått irriterande med spamtrådar, men någon måste ju hålla forumet igång, right? Jag vet egentligen kolossalt lite om dig, det är helt fascinerande vilken lucka jag upptäcker. Du är i alla fall en självständig tjej som är trevlig att prata med.
Åh blev glad!


Nachac:

(det är ingalunda mer okej att klaga på att någon är mager än tjock.)


Nej det är mycket sant! Men om du syftar på just plåthinkan så gjorde jag det för att ingen annan här verkar se att hon faktiskt har äsproblematik som hon behöver komma tillrätta med. Därmed inte sagt att hon inte är söt, såklart.
Dan_the_ironman:

Överös mig med kärlek [love]


Jag uppskattar inte när man misshandlar och stampar på svenska språket, vilket ställer dig i en dålig dager, men har jag inte sett fel så skriver du lite mer som folk nuförtiden, vilket uppskattas, tror till och med jag sett en del visdomishiga inlägg här och var. Detta är en klar förbättring från mitt första intryck av dig där du verkade som wannabe-din syster. Ja, det var länge sedan du faktiskt irriterade mig nu.
Nachac:

I've got nothing. Det enda jag plockat upp är att du är en tänkande person (vilket förstås är bra, ju fler desto bättre) och bryr dig inte överdrivet mycket om vad andra tycker om dig. En aning snarstucken.


Ah. Jag som ville ha en uppsats med analys och sånt fint. Men detta var väl inte alltför dåligt.
Knarko:

Misstänker att jag inte kommer vara förtjust i svaret men vill nog ändå höra [cute]


Jag finner dig korrumperad och en ganska godtycklig moderator. Tidigare har du också uppvisat en "heligare-än-du" attityd som jag gravt ogillade, framför allt när du var kristen och nybliven antifrälst. Sedan tycker jag du har raggat ganska mycket, vilket jag absolut inte har några problem med - mer kärlek åt folket - men det taffliga försöket att dölja det hela med en uppsjö av smileys eftersom du "skojade" var däremot irriterande, tycker man ska stå för vem man är och vad man gör. Dock måste du ju göra något rätt eftersom du inte är allmänt ogillad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Chibibbi:

Ah. Jag som ville ha en uppsats med analys och sånt fint. Men detta var väl inte alltför dåligt.


Du får skriva mer, antar jag. Isola t.ex. har ju hängt här ett tag.
Nachac:

Du får skriva mer, antar jag. Isola t.ex. har ju hängt här ett tag.


Har skrivit här i nio månader, därför jag antog att du fått ett större intryck. :) Men det var ingen kritik, det är bara kul att veta hur folk upplever en. Speciellt när det är nätet då uppfattningarna kan bli långt i från ens IRL-karaktär.
Nachac:

Tidigare har du också uppvisat en "heligare-än-du" attityd som jag gravt ogillade, framför allt när du var kristen och nybliven antifrälst.


skojar du?
det är det sista jag någonsin ville visa då jag var troende ;P
måste väl ha failat hårt då eller du som tolkat mig fel [cute]
antifrälst? ;P

Nachac:

men det taffliga försöket att dölja det hela med en uppsjö av smileys


Var ju så jag raggade då [sad]