Forumet - Vad är namnet på serien?

Vad är namnet på serien?

615 0 3
Jag försöker hitta en gammal svensk serie där det är ett intro med en pappa och en dotter på en cykel. Namnet på serien är ett flicknamn. Vet någon vilken serie det är? 

Jag försöker också hitta en gammal film på engelska som handlar om en tjej som heter typ Samantha eller Annie. På omslaget är det en nunna/sjuksyster och Samantha/Annie på en cykel. Sjuksystern eller nunnan eller vad hon nu är, som jobbar på detta hemmet för flickor, har mörka kläder medan Samantha eller Annie har röda. Minns också en scen från filmen där hon ramlar ner i vattnet och en hund hjälper henne. Filmen är lite som de flesta Annie filmerna men jag minns hur hon skådespelaren såg ut och de är inte någon utav dem jag har hittat hittills. Hon hade brunt kort och rakt hår, lite kortare än till axlarna. 

Vet någon vilken film det är? 


123fendas: Annie 1999?
Det är typ likt henne men jag hittar ingen scen i filmen där hon ramlar i vattnet och blir räddad av en hund. Jag är osäker också om hon hette Annie det känns mer som hon hette typ Samantha. De var lite typ new york känsla i filmen, och jag hittade i filmen du skrev ingen nunna/sjuksköterska. Jag vet ju hur omslaget ser ut..någon borde ju ha sett den?