Forumet - Vad är porrskadad?

Vad är porrskadad?

7470 0 114

Spana också in:

Anura:

Fast ändå lite tråkigt för alla dagens ungdomar som lär sig om sex ifrån porr.


Ja det lär ju bli lite knepigare i början.
Många kanske har dåligt självförtroende över sitt utseende också.

Budolicious:

Att man tror att tjejer har högklackat i sängen


Otroligt bra förklaring! [y]
Ni vet ingenting om att vara porrskadad, i alla fall inte särskilt mycket. Jag har sedan tolv års ålder onanerat dagligen till porr, det har fuckat upp mitt liv.

Dagligen sedan jag upptäckte att jag har en sexualitet har hjärnan matats med sexuell hyperstimulans som inte ens var i närheten av möjlig för 10-15 år sedan.

Ens sexualitet blir HELT bunden till det visuella, förutom rent fysiskt att själva kuken blir mer eller mindre okänslig då man till sist sitter där med dödsgrepp och runkar i 200km/h

Man lär sig att tröttna, man söker alltid efter nästa lite bättre video, hjärnan reagerar enbart på det visuella och blir dessutom så otroligt kräsen. Som sagt har det fuckat upp mig.

Innan nyligen har jag aldrig någonsin fått orgasm tillsammans med en partner trots att jag varit sexuellt aktiv sen 15, innan min flickvän jag har nu har jag haft 9 sexpartners och haft sex kanske 12ggr totalt, fanns inget i mig för sex förutom just det "nya"

Det gick inte att runka utan porr, mer sugen att kolla på porr än att runka, man behöver inte vara utbildad för att inse att det inte är särskilt friskt.

Detta ni har fått läsa nu är bara skrap på ytan, lurar man reptilhjärnan till att tro att den impregnerar dussintals kvinnor varje dag så finns det liksom ingen motivation till annat, allt som behöver göras är liksom redan gjort. [crazy]

Och om någon dum jävla fitta nu vill hävda att det inte alls skulle vara så, hur kan man mena att reptilhjärnan som har fungerat likadant i miljoner år ska vara förberedd på något som bara förekommit de senaste 50 åren (porr) och de senaste 10 åren (oändlig mängd porr ett klick bort) tänk på det.

Porr är sjukt skadligt, man vet inte vad som är bra när man är 12, porr är dessutom beroendeframkallande, hjärnan och kroppen lär sig att sex "är" bilder på en skärm, hjärnan är dessutom van med en enorm dos av detta, en regelbunden enorm dos. reptilhjärnan tror att man förökar sig liksom, klart det är evolutionärt korkat att sluta med det då.

Jag har sedan september krigat mot beroendet och jag börjar se ljuset i tunneln iaf, jag är mycket mer sexuell och självsäker numera, kan genomföra samlag samt se en poäng med det.

Väldigt mycket text nu och kanske lite ovanligt av mig att vara så här seriös men så får det vara, skulle behöva skriva flera meter text till för att förklara allt men det här är vad jag orkar skriva nu, vet inte ens om det finns intresse.

Det är inte kul att vara 15-16 och ha problem med potensen, inte få upp den ordentligt osv =) Nu vet ni.
isola:

Nä men har gjoer någon gång till min röda sidenmorgonrock med blommor på [blush]


Porrmamma!

isola:

Fast de är inte så bekväma. Skulle vara rätt illa att råka trampa på en kattass med en stilettklack också.


Du får väl titta var du sätter fötterna.

Bridget Jones:

Det är inte kul att vara 15-16 och ha problem med potensen, inte få upp den ordentligt osv =) Nu vet ni


Aw [love]
Fabregas:

För barn ja...


För hög konsumtion är farligt för alla av hankön. På samma sätt som droger är farliga i hög regelbunden konsumtion men inte nödvändigtvis är det om man endast brukar då och då.

Porr är väldigt lätt att bli beroende av, speciellt om man är barn och inte har någon annan bild av sex att luta sig mot.