Forumet - Vad är Socialdemokraternas alternativ till FAS3?

Vad är Socialdemokraternas alternativ till FAS3?

1686 0 36
"Inget av detta skiljer emellertid fas 3 från socialdemokratiska program som Aktivitetsgarantin eller de, under sin tid, utskällda plusjobben. De senare varianterna av ”pysselsättning” användes flitigt som slagträ av Alliansen före första valsegern – på ungefär samma sätt som Stefan Löfven nu använder Fas 3. Lika lite då som nu hade man något egentligt alternativ att erbjuda."

Så frågan är, har sossarna några nya idéer här? 


"Ingen har kontaktat dom och frågat hur har det gått det här året. Det är jag som har kontaktat och sagt varför händer ingenting. Jag fick löfte om att det här organisationen skulle hjälpa mig ut i arbetslivet. Och det ända jag fått är närvarorapport."

Känns ju som höga förväntningar hon har. Är det hon förväntar sig ens möjligt? 

Spana också in:


NEMI: Vet inte men medborgarlön verkar nice om dom bli övertalade att införa, få massa cash utan motprestation diggart
Kanske, medborgarlön är ganska dyrt och det löser knappast alla samhällsproblem. Vad ska man då prioritera ner?


Krossan: Varför kritiserar dem utan att Moderaterna föreslår själva vad de tänker åtgärda i framtiden? Vad jag vet finns det inga frågor som förtäljer saken..
Hur menar hen?
Den här "politiska fighten" som socialdemokrater och moderater ständigt vill ge sken av finns partierna emellan känns så otroligt osexig. Ingen glöd eller spänning i den "konflikten" alls. Bara två gamla trötta partier som fortfarande tror att de är i centrum av världen. 

Knekten: Den här "politiska fighten" som socialdemokrater och moderater ständigt vill ge sken av finns partierna emellan känns så otroligt osexig. Ingen glöd eller spänning i den "konflikten" alls. Bara två gamla trötta partier som fortfarande tror att de är i centrum av världen. 
Ändå så envisas majoriteten av umare här vad jag vet att tycka negativt om moderaterna men ej sossarna, det känns ju ganska ogenomtänkt.