Forumet - Vad är syftet med forumdelen Homo- och bisexualitet?

Vad är syftet med forumdelen Homo- och bisexualitet?

719 0 30

Spana också in:

Frippe96:

Alla inlägg här handlar om saker som precis lika gärna skulle kunna ligga under den vanliga sexdelen, varför skall man skilja på sex och sex?


Kan hålla med om att just homosexet lika gärna kan hålla till i samma forum som allt annat sex, det är ju liksom ingen skillnad ändå. En kuk är en kuk och en fitta är en fitta. Sen om det är en kille eller en tjej som suger på kuken är ju helt irrelevant i sammanhanget.

Däremot behöver varje PK forum för ungdomar posera med sin tolerans för homosexualitet, och visst kan jag se en poäng med ett forum för homosexuella ungdomar.

Är man ung och osäker kanske det kan kännas tryggt att få se ett forum som bekräftar att det man känner inte är något konstigt, utan så vanligt att det finns ett eget forum för det.
Jag vänder på frågan:

Varför skulle den INTE finnas kvar? Håller med Pheadrus, om jag var 15 och inte vågat ut genom garderoben så hade jag nog lättare velat välja det forumet - där hbt-personer hänger, för att ställa frågor om homosexualitet.

Men onaniforumet har inte en enda seriös tråd. Onani kan också passa i sexforumet? (Sex,Sexualitet och Sexuella fantasier)

Nej men tycker forumet kan vara kvar, får vara bakåtsträvande fast jag är relativt ny. :)

Sedan är det ju självklart att heteropersoner tycker att HBT-forumet är ointressant, på andra forum när liknande ämnen dykt upp. Så har oftast heteron varit mot och homosexuella för.

Känner inte till ts's läggning vill jag notera.